Βίκυ Καγιά: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και η επιθυμία της να κάνει παιδιά με τον Ηλία Κρασσά!

Τις φήμες πως είναι έγκυος διαψεύδει η Βίκυ Καγιά, που πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε στο Παρίσι τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η γνωστή παρουσιάστρια, μοντέλο και ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop ξεκαθαρίζει πως δεν είναι έγκυος, αλλά εξομολογείται πως θέλει να κάνει πολλά παιδιά με τον Ηλία Κρασσά.
“Δεν είμαι έγκυος, δεν περιμένω παιδί, κι ας γράφεται κι ας ακούγεται παντού! Είναι σίγουρα στα σχέδιά μου και τις επιθυμίες μου να κάνω παιδί με τον Ηλία που λατρεύω, αλλά για την ώρα απολαμβάνω τα υπέροχα παιδιά του, που είναι αξιαγάπητα”, δήλωσε στην Real Life.

Η Βίκυ μάλιστα, επισήμανε πως θέλει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια: “Θέλω να κάνω πολύ μεγάλη οικογένεια μαζί του γιατί, βλέποντας πόσο θαυμάσιος είναι με τα δυο παιδιά του, τον θεωρώ ιδανικό για άντρα μου και πατέρα των παιδιών μου… Δεν κρύβω ότι ανυπομονώ να κάνω παιδιά μαζί του!”.
Τέλος, αναφορικά με τα επαγγελματικά της, το χειμώνα θα βρίσκεται στο θέατρο και το μιούζικαλ “Annie”, ενώ δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και να κάνει μια από τα ίδια.

Read More

And More