Η Κ. Καινούργιου εξομολογείται: “Παίρνω όλη την ευθύνη για τους χωρισμούς μου!”

Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση με τουαλέτες για το περιοδικό “ΟΚ!” έκανε η Κατερίνα Καινούργιου και πόζαρε όλο χάρη μπροστά στο φωτογραφικό φακό μιλώντας για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο…
Η 27χρονη παρουσιάστρια παραδέχεται τις ανασφάλειές της, που “αγγίζουν τα όρια της αχαριστίας”, μιλά για τους έρωτες του παρελθόντος, τους χωρισμούς της και διευκρινίζει: “Δεν είμαι τόσο ματαιόδοξη ή φιλόδοξη, όσο μπορεί να φαίνομαι…”

/

Μιλώντας για τα λάθη που μπορεί να έχει κάνει στον έρωτα δήλωσε: “Εγώ φταίω. Εγώ είμαι πολύ υπερβολική και φτάνω τα πράγματα στα όριά τους. Παίρνω όλη την ευθύνη για τους χωρισμούς μου. Όταν χαλάει κάτι όμορφο, φταίω πάντα εγώ” και πρόσθεσε: “Με την ανασφάλειά μου έχω χαλάσει όμορφες σχέσεις, όμορφες στιγμές. Λειτουργώ νευρικά, αγχωτικά, κάνω λάθος κινήσεις. Και φυσικά ζηλεύω. Όχι τις άλλες γυναίκες, αλλά τον σύντροφό μου. Δεν πιστεύω όμως ότι μόνο αυτό ευθύνεται που είμαι μόνη. Είναι και θέμα τύχης να βρεις τον ιδανικό άνθρωπο. Κάποιοι δεν τον βρίσκουν ποτέ”.
Μιλώντας για τη σχέση του παρελθόντος που τη στιγμάτισε, ανέφερε: “Υπήρξε ένας άνδρας που με έκανε να αλλάξω θεωρία. Να δω τα πράγματα διαφορετικά. Υπήρξε και σχέση που με έκανε να θέλω κάτι πιο σοβαρό μαζί του”, ενώ έσπευσε να δηλώσει πως οι άντρες την προσεγγίζουν δύσκολα για να της ζητήσουν ραντεβού.

/

Τέλος, στην ερώτηση για την πρόσφατη συνάντηση της με τον Γιώργο Σαμαρά και τις φήμες που τους ήθελαν να μην αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, αποκάλυψε: “Γενικότερα έχω κουραστεί να διαβάζω σενάρια για τη συγκεκριμένη σχέση. Από εκεί και πέρα είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όντως τον συνάντησα, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που δεν θα χαιρετούσα κάποιον που εκτιμώ και με τον οποίο έχω ζήσει πέντε στιγμές μαζί του”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More