Κ. Καινούριου: “Εγώ αυτό είμαι και σε όποιον αρέσω”

Η Κατερίνα Καινούριου δίνει στον Γιώργο Σατσίδη την πιο ειλικρινή και εξομολογητική συνέντευξη της ζωής της. Μιλάει για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί και την εμφάνισή της, τους έρωτες που της χρεώνουν ενω περιγράφει τον ιδανικο άντρα για εκείνη.

Πώς απαντά στις επιθέσεις που δέχεται;

Αντέχω, αν και με χτυπούν πολύ. Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και δεν ασχολείται με μικροπρέπειες. Νομίζω ότι είμαι αρκετά σεμνός και ταπεινός άνθρωπος. Είμαι ειλικρινής και αυθόρμητη. Εγώ αυτό είμαι και σε όποιον αρέσω!

Τι απαντά στις φήμες για τις αλλαγές στην εμφάνισή της;

Δεν θέλω να συζητήσω περαιτέρω για αυτά. Βγήκαν κάποιες φωτογραφίες, ήμουν 16 και τώρα είμαι 26-27, μπορεί στην αρχή να στεναχωρήθηκα αλλά τώρα έχω τόσα προβλήματα να ασχοληθώ που πραγματικά δεν έχω χρόνο. Εγώ έγινα ξανθιά γιατί πάντα ήθελα να γίνω. Από μικρή έβλεπα τη Μενεγάκη την Κορομηλά και μου άρεσαν πολύ. Δεν θεωρώ ότι το ξανθό είναι δεύτερο, έχει να κάνει με το πώς αισθάνεσαι εσύ μέσα σου. Στεναχωρήθηκα πάνω από όλα με την κακεντρέχεια. Δεν είμαι υπέρ του να παραμορφώσω την εμφανισή μου. Οι γονείς μου είναι πολύ αυστηροί και δεν θέλω να ακούνε άσχημα πράγματα. Σέβομαι όλες τις εκπομπές και τις πιο κίτρινες, απλά όταν κάτι γίνεται εμπάθεια και κακεντρέχεια, εκεί αρχίζω να στεναχωριέμαι.

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για την Κατερίνα;

Μου αρέσουν οι μελαχρινοί άντρες, οι ξανθοί δεν με ιντριγκάρουν. Στον άντρα κοιτάζω αμέσως τα χέρια, θέλω να έχει ωραία χέρια, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Δεν έχω ζήσει κάποιος να με φοβάται λόγω διασημότητας και πρέπει να σας πω ότι μπορεί να φαίνομαι ανοιχτή και φιλική αλλά όταν είμαι έξω είμαι λίγο πιο απόμακρη και ψυχρή..Υπάρχουν άνθρωποι που με έχουν πλησιάσει όμορφα και αυτό μου αρέσει πολύ. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ερωτευμένη και έχω να ερωτευτώ πολύ καιρό. Μου έχει λείψει αυτό το συναίσθημα, τα χτυποκάρδια… Ο άντρας των ονείρων μου πρέπει να μου κάνει “κλικ”. Τον θέλω προστατευτικό. Θέλω ο άντρας να είναι ανώτερος από εμένα, αυτός να είναι ο αρχηγός, ειμαι παραδοσιακή και πουριτανή σε αυτά.. Αν βρω τον ιδανικό άντρα, τότε ίσως έκανα ακόμα και τατουάζ με το όνομά του!

Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Δεν θέλω να κατηγορήσω τους δημοσιογράφους για αυτό, όταν εκτίθεσαι ξέρεις ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει. Ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, κάνουμε παρέα, τον θεωρώ πολύ ωραίο καλλιτέχνη οπότε ίσως αυτό τροφοδότησε αυτές τις φήμες. Όμως είμαι μόνη μου πολύ καιρό και τα έχω βρει με τον εαυτό μου!

Τι είπε ακριβώς για τη Φαίη Σκορδά;

Δεν βγήκα να κρίνω μόνη μου το ντύσιμο της Φαίης, με ρώτησαν και απάντησα κάτι που παρεξηγήθηκε και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Ζητάω συγνώμη αν παρεξηγήθηκε αυτό που είπα γιατί εγώ εννοούσα ότι η Φαίη έχει τεράστια εξέλιξη από τότε που ήταν στο ΑΛΤΕΡ, τώρα τη βρίσκω πιο κλασάτη, πιο σικάτη. Ήταν λάθος μου, συγνώμη.

Θα ξαναέκανε “πρωινό”;

Αγαπώ το πρωινό γιατί έχω δουλέψει και χρόνια ως δημοσιογράφος, δούλευα φανταστείτε με την Μπεκατώρου, έκανα πρακτική μαζί της 2 χρόνια όταν ήμουν στον πανεπιστήμιο οπότε τη ζώνη αυτή την ξέρω καλά. Μου αρέσουν οι πρωινές εκπομπές. Δεν θεωρώ ότι το πρωινό με την 5άδα είχε τόση επιτυχία και αν πρέπει να αναζητήσω τον λόγο, θα μιλήσω γα μένα και θα πω ότι τώρα είμαι καλύτερη και βελτιωμένη. Ίσως απλά να μην είχαμε δέσει. Είναι λογικό. Τώρα βλέπω τον Δημήτρη με τη Φαίη και τον Γιώργο και είναι πολύ καλύτερος. Εχει δέσει πολύ καλά, τον βλέπω και τον χαίρομαι.

Πώς αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση;

Έχω κόψει πάρα πολλά, το βιώνω και εγώ και η οικογένειά μου. Ψώνιζα συνέχεια γιατί από μικρή δουλεύω, έχω τα λεφτά μου και πάντα μπορούσα να ψωνίζω. Πλέον σπάνια θα αγοράσω κάτι. Τα ρούχα που φοράμε πολύ συχνά είναι δανεικά, τα βασικά τα έχω, οπότε προσέχω πολύ και πλέον έχω μπει και στη διαδικασία της αποταμίευσης.

Read More

And More