Τ. Καλαφάτη: H όμορφη ηθοποιός που θέλει να κερδίσει για να βοηθήσει την Ελλάδα, αποκαλύπτεται στο TLIFE!

H Τέτυ Καλαφάτη είναι το κορίτσι που τελικά κέρδισε από την Ελλάδα και βρέθηκε στον τελικό του διαγωνισμού Martini Royale Casting . Mέχρι τώρα τα πηγαίνει πολύ καλά κι έρχεται τρίτη σε ψήφους. Ο διαγωνισμός λήγει στις 00:00 κι εμείς προλαβάινουμε να τη γνωρίσουμε και να την… ψηφίσουμε!

Η Τέτυ μίλησε στο TLIFE για την προσπάθειά της κι αποκάλυψε με ποιο τρόπο σκέφτεται να βοηθήσει την Ελλάδα, αν τελικά είναι η νικήτρια του διαγωνισμού.

“Μεγάλωσα στην Κεφαλονιά. Οι γονείς μου είναι απο εκεί. Η μαμά μου όμως είναι Ελληνοαμερικάνα και γι’αυτό πήγα να σπουδάσω εκεί, στη Νέα Υόρκη. Δύο χρόνια σπούδασα στην Αμερική και τέσσερα χρόνια πριν ήμουν εδώ και σπούδαζα μάρκετινγκ. Γενικά πηγαινοερχόμουν Los Angeles γιατί η οικογένεια της μαμάς μου μένει εκεί. Έχω δύο χρόνια που επέστρεψα στην Ελλάδα. Φοβήθηκα να μείνω για δουλειά εκεί. ‘Ενιωθα σαν το ψάρι στη μεγάλη γυάλα. Τότε μου πρότειναν να παίξω εδώ θέατρο και δύο ταινίες μικρού μήκους. Η μία έκανε πρεμιέρα στις Κάννες. Εδώ ήθελα να κάνω κάτι μεγάλο και δυνατό, όπως είναι τώρα το Martini.”

“Αν βγει κάτι καλό από αυτό, ίσως επιστρέψω κι Αμερική να κάνω κάποια πράγματα. Ο διαγωνισμός αυτός σου δίνει μεγάλη ευκαιρία για καριέρα. Κι άλλες ξεκίνησαν από εκεί. Τον διαγωνισμό μου τον πρότεινε μια φίλη, εντελώς τυχαία. Μου είπε ότι μου ταιριάζει και πίστευε πως αν πάρω μέρος θα κερδίσω. Εγώ δεν πίστευα ότι θα έφτανα ως εδώ… Βρίσκομαι στον τελικό κι έρχομαι τρίτη έχοντας λίγες ψήφους διαφορά με τη Ρουμανία και τη Λιθουανία. Αν και υπάρχει χρηματικό έπαθλο, δεν ήταν αυτός ο λόγος που συμμετείχα. Και να μην υπήρχε πάλι θα το έκανα. Το έπαθλο είναι 150.000 €. Τα 10.000 € θα τα δώσω για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό… Με τα υπόλοιπα το όνειρό μου είναι να γυρίσω μια ταινία μεγάλου μήκους με μια εταιρία παραγωγής, τη Stefi που συνεργάζομαι και που φτιάξαμε τα βίντεο για το Martini αλλά και την ταινία που πήγε στις Κάννες.

Αρχικά κατατέθηκαν 3.500 βίντεο κι από εκεί ξεχώρισαν κάποιες κοπέλες που πήγαν στην Ίμπιζα για να περάσουν τις δοκιμασίες που έπρεπε και να φτάσουν στον τελικό. Εμείς φτιάξαμε ένα βίντεο εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’90 και τη Charlize Theron που της ξηλώνεται το φόρεμα κι επειδή το moto του διαγωνισμού είναι το “Luck is an attitude”, φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο voice over: “i have this crazy fantacy in my head that luck is a living breathing thing , so alluring like the scent of an uknown flower…i think of that cause i can barely understand the notion of luck… but then again i tried to connect the dotes and what i discovered is that Luck FAVORS THE BOLD AND I M LUCK’S FAVORITE.”

“Mετά είχα άλλες τρεις δοκιμασίες. Όλο αυτό τον καιρό προσπαθούσα να μαζέψω ψήφους αλλά δεν τα κατάφερνα. Την τελευταία εβδομάδα μάζεψα πολλές! Φαίνεται πως κάποιοι συγκινήθηκαν που το προσπαθώ και το δουλεύω τόσο πολύ και ίσως πίστεψαν ότι το αξίζω… Είναι κρίμα να χάσω… Το παίρνω και λίγο εθνικιστικά το ζήτημα! (γέλια)”

“Είναι κι ένα χαρούμενο θέμα, με όσα συμβαίνουν γύρω μας, αυτά τα βίντεο σου φτιάχνουν τη διάθεση… Η κοπέλα που ξεχωρίζω από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες είναι αυτή της Πορτογαλίας. Είναι πολύ όμορφη!”

Το ονειρό μου είναι να παίξω σε ταινίες που αφήνουν και ξυπνάνε συναισθήματα… Μου αρέσουν πολύ οι ταινίες του Woody Allen ή σαν αυτή την τελευταία του Ethan Hawke που γυρίστηκε στο Costa Navarino κι έκανα ένα μικρό πέρασμα. Έκανα την αεροσυνοδό και πέρασα πολύ ωραία! Γενικά ταινίες που σε κάνουν να σκέφτεσαι και που προκαλούν εσωτερικό προβληματισμό.”

Η ταινία που θέλει να γυρίσει, αν κερδίσει τα χρήματα του διαγωνισμού: “Θα την κάνω με την ίδια παραγωγή. Υπάρχει το σενάριο αλλά δεν υπάρχουν τα χρήματα. Έχει να κάνει με μια ιστορία αγάπης, την Αθήνα του 2012, την κρίση και τον επαναπροσδιορισμό των αξιών”

“Ο διαγωνισμός λήγει τα μεσάνυχτα! Μπορείτε να με ψηφίσετε τρεις φορές σε τρία βίντεο στη σελίδα του Martini και στο Casting Royale .Με επιλέγετεστο group 2!”

Πώς θα βοηθήσει την Ελλάδα; “Αν κερδίσω θα είμαι το άτομο του Martini για όλο το 2013 επειδή κλείνει 150 χρόνια και θα γυρίζω σε όλες τις χώρες! Θα ναι σημαντικό να είμαι η πρέσβειρα ενός τέτοιου brand. Θα μπορέσω να τους πείσω να γυρίσουμε και σε κάποιο νησί μας το διαφημιστικό σποτ… Γενικά για τον τουριστικό τομέα θα μας κάνει πολύ καλό όλο αυτό!”

Η Tέτη όμως δεν είναι η μόνη Ελληνίδα που συμμετέχει στον ίδιο διαγωνσμό, σε διαφορετικό group θα συναντήσουμε και την Χριστιάνα Μούσση.

Η Χριστιάνα είναι 26 χρονών. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει κάνει σεμινάρια στο ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ σχεδίου μόδας. Σχεδιάζει και ράβει και τα δικά της ρούχα. Ξεκίνησε το μόντελινγκ το 2008 και έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές επιδείξεις στην Έλλαδα αλλά και στο εξωτερικό.

Αν το πρόσωπό της σου θυμίζει κάτι είναι γιατί την έχεις δει είτε στο video clip του Νίκου Γκάνου “Last Summer” είτε στο “Πρωινό mou” στο Mega όπου είναι μόνιμη συνεργάτιδα ως μοντέλο στην στήλη της Μόδας

Εμείς τoυς ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάμε να την ψηφίσουμε για την Ελλάδα μας!

Read More

And More