Ο Θάνος Καληώρας γαμπρός για δεύτερη φορά!

Έχει συμπληρώσει 35 χρόνια πάνω στο θεατρικό σανίδι με αξιοσημείωτες ερμηνείες από το Εθνικό και την Επίδαυρο ως τον χώρο της επιθεώρηση και το τηλεοπτικό πεδίο… Ο καταξιωμένος ηθοποιός, Θάνος Καληώρας μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για την απόφαση του να ανέβει τα σκαλιά του Δημαρχείου και για την απόφαση του να εμφανιστεί στο Daning with the stars 4!

“Με τη Θωμαϊδα ταιριάζουμε πολύ, έχουμε βρει τα πατήματα μας, ζούμε μαζί και ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης δεν βρίσκω το λόγο να μην το κάνω. Μάλιστα ήταν να παντρευτούμε νωρίτερα, αλλά μας καθυστέρησαν κάποια γεγονότα! Θέλω να ζήσω ξανά τον γάμο και θέλω να κάνω κι ένα δεύτερο παιδί. Αισθάνομαι ζωντανός, δημιουργικός και ενεργός στη ζωή. Εδώ συμμετέχω στο “ Dancing “ , το παιδί θα με πειράξει!” και συνεχίζει…”Θα πάω σε ένα δημαρχείο με τη γυναίκα μου και έναν μάρτυρα- κουμπάρο. Δεν θα το μάθει κάνεις γιατί δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτού του πανηγυριού, δεν μου αρέσει.”

/

Σε ό,τι έχει να κάνει με την απόφαση του να φορέσει τα παπούτσια του χορού, τόνισε “ Όταν μου έκαναν την πρόταση αμφιταλαντεύτηκα πολύ, αλλά συζητώντας το με κάποιους φίλους θεώρησα ότι μπορώ να το κάνω. Ήταν μεγάλη η πρόκληση γιατί ο χορός αποτελεί ένα κομμάτι που δεν είχα διαχειριστεί καθόλου στην θεατρική μου πορεία. Αποφάσισα να το κάνω βάζοντας ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό μου, είπα “ναι” γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα είχα ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και νομίζω ότι δικαιώθηκα.”

Read More

And More