Ό,τι είδαμε και σχολιάσαμε στο TLIFE τη μεγάλη βραδιά των Καλλιστείων

Ο λαμπερός διαγωνισμός ομορφιάς Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ 2012 τελείωσε με επιτυχία! Οι 19 φιναλίστ διεκδίκησαν απόψε το πολυπόθητο στέμμα και εσύ παρακολούθησες ζωντανά όλη τη βραδιά αποκλειστικά μέσα από το TLIFE.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ

Όλες αυτές τις μέρες σου μεταφέρουμε τον παλμό των προετοιμασιών μέσα από backstage φωτογραφίες και όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των κοριτσιών. Αυτό κάναμε και κατά την διάρκεια της μεγάλης βραδιάς!

Δες όλες τις φιναλίστ

Την ώρα που μεταδίδόταν live μέσα από το TLIFE σου είχαμε πλούσιο παρασκηνιακό υλικό ενώ είχες την ευκαιρία να μας πεις κι εσύ τη γνώμη σου για τις υποψήφιες αλλά και για όλη την έκβαση του διαγωνισμού.

Δες εδώ τα backstage!

Το TLIFE από φέτος και για τα επόμενα χρόνια θα σε ταξιδεύει στη μαγεία των καλλιστείων και στον κόσμο της ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ!

H έναρξη της βραδιάς!

Όσον αφορά στο μουσικοχορευτικό κομμάτι και την σκηνική παρουσία των κοριτσιών, αυτό ήταν στα χέρια του χορογράφου Πάνου Μεταξόπουλου, ενώ το Styling της εκδήλωσης ανέλαβε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, την σκηνοθεσία ο Γιώργος Παπατζήμας και υπεύθυνος παραγωγής ήταν ο Ανδρέας Μηλιώνης. Τον δικό της παλμό όμως στη βραδιά έδωσε και η Κατερίνα Στικούδη που ήταν εκεί για να τραγουδήσει και να μας ξεσηκώσει!

Τέλος, στα παρασκήνια της διοργάνωσης βρέθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και μας μετέφερε το κλίμα από όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες… Δες εδώ τα backstage!

Στην ειδική σελίδα του TLIFE θα βρεις όσα πρέπει να ξέρεις για τα καλλιστεία!

Δημοσιογραφική επιμέλεια της βραδιάς: Εβίτα Τσιλοχρήστου, Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More