Μ. Καλλέργη: Επιστρέφει στο ρινγκ και ετοιμάζεται για το “The Battle”! Φωτογραφίες

Στο ρινγκ ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο απουσίας η Μαριάννα Καλλέργη και να έρθει αντιμέτωπη με τη μεγάλη αντίπαλό της Meryem Uslu στο απόλυτο fight show που θα πραγματοποιηθεί την η Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Γλυφάδας.
Η συνέντευξη Τύπου έγινε το βράδυ της Πέμπτης και εκεί έδωσαν το “παρών” η πρωταθλήτρια Ελλάδος στην τέχνη του Muay Thai Μαριάνα Καλέργη και οι δύο κορυφαίες και θεαματικότερες Ελληνίδες πυγμάχοι Ελευθερία Παλαιολόγου και Μαρία Σεμερτζόγλου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που θα παρουσιάσει το show, η Ελένη Καρποντίνη, ο Γιώργος Μανίκας και πολλοί άλλοι.
Το THE BATTLE είναι η νέα μόδα των νέων και των … VIPS και η δημοσιοποίηση κάθε φορά της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί γίνεται re-tweet εκατοντάδες φορές. Το εντυπωσιακό είναι ότι το πάλαι ποτέ “ασθενές φύλο” είναι η καρδιά αυτού του show. Το “ολλανδοφερμένο” fight show είναι meeting point των κορυφαίων Ελλήνων μαχητών σε τέσσερα μαχητικά αθλήματα: Kickboxing, Muay Thai, MMA, Pro Boxing και όλα στην επαγγελματική τους μορφή, χωρίς προστατευτικά και με λεπτά γάντια.
Δες φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου:

/

/

/

Read More

And More