Η Ε. Μελέτη θα παρουσιάσει τα Καλλιστεία 2012 που θα προβάλει αποκλειστικά το TLIFE

Τα λαμπερά Καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς επιστρέφουν δυναμικά και όπως ήδη γνωρίζεις θα μπορέσεις να τα απολαύσεις ζωντανά μόνο από το TLIFE. Οι προετοιμασίες για μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη είναι πυρετώδεις και κάθε μέρα που περνά, μέσα από το TLIFE, θα μαθαίνεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ανάδειξη της πιο όμορφης Ελληνίδας. Στο τιμόνι λοιπόν της παρουσίασης ενός τόσο φαντασμαγορικού show δεν θα μπορούσε να βρίσκεται άλλη από την Ελεονώρα Μελέτη.

/

Η παρουσιάστρια της Μεσημεριανής Μελέτης θα αναλάβει να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο, συντονίζοντας από τη σκηνή τα κορίτσια που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, λειτουργώντας σαν δίαυλος επικοινωνίας με την κριτική επιτροπή και φυσικά έχοντας την χαρά να μάθει πρώτη από όλους στο τέλος της βραδιάς το αποτέλεσμα, αφού θα είναι εκείνη που θα ανοίξει τον (διάσημο πλέον) φάκελο.

/

Στην σκηνή όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν στην έμπειρη και όμορφη παρουσιάστρια. Την βραδιά ανέλαβε να ντύσει μουσικοχορευτικά ο χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος που ανυπομονεί να ξεκινήσει πρόβες για μια εντυπωσιακή νύχτα.

/

Το Styling της εκδήλωσης θα έχει στα χέρια του ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά πως να ντύνει τις γυναίκες για κάθε περίσταση. Ένα κορίτσι της μόδας από τα χέρια της οποίας έχουν περάσει οι εμφανίσεις των πιο διάσημων Ελλήνων Star, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Τάμτα. Έχεις ήδη καταλάβει πως μιλάμε για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, υπεύθυνη για το styling των Καλλιστείων.

Μείνει συντονισμένη εδώ και μάθε πρώτη τα νέα για τον διαγωνισμό ομορφιάς. Και φυσικά… Αν πιστεύεις πως μπορείς να διεκδικήσεις επάξια το στέμμα της Σταρ Ελλάς και της Μις Ελλάς και Μις Young για το 2012 θα χρειαστείς τα παρακάτω links!

Για να δηλώσεις συμμετοχή μπες εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Δες εδώ τη συνέντευξη τύπου για την διεξαγωγή του διαγωνισμού ομορφιάς

Read More

And More