Οι νικήτριες των καλλιστείων που ξεχώρισαν στη showbiz! Φέτος ο διαγωνισμός ομορφιάς στο TLIFE!

Τα ελληνικά καλλιστεία είναι ένας από τους μακροβιότερους θεσμούς στην ιστορία της ομορφιάς! Χιλιάδες φιλόδοξα κορίτσια πέρασαν μέσα από το διαγωνισμό και κάποιες από αυτές κατάφεραν να ξεχωρίσουν…

Με εφαλτήριο την διάκρισή τους στα καλλιστεία έκαναν μία λαμπρή καριέρα στη συνέχεια…. Το TLIFE συγκέντρωσε μερικές μόνο από τις πιο διάσημες παρουσίες των καλλιστείων που πήραν τον τίτλο της Σταρ Ελλάς ή τις Μις Ελλάς και διέπρεψαν είτε στο χώρο είτε αλλού! Από το 1990 που ο διαγωνισμός ομορφιάς ξεκίνησε να προβάλλεται από την τηλεόραση μέχρι σήμερα….

H Τζένη Μπαλατσινού, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Δούκισα Νομικού , η Εύη Αδάμ και η Εύη Βατίδου φόρεσαν το στέμμα και έκαναν μία λαμπρή πορεία στο χώρο της showbiz.

Δες όλες τις εστεμμένες!

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 1925 με πρωτοβουλία της εφημερίδας Έθνος και από το 1990 έως το 2010 μεταδίδετο τηλεοπτικά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Φέτος, ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το TLIFE και όσες από εσάς ενδιαφέρονται μπορούν στείλουν τις συμμετοχές τους και να μάθουν φυσικά τα πάντα για την διοργάνωση! Για να δηλώσεις συμμετοχή μπες εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα http://starhellas.prevelakis.com/Application.html

Read More

And More