To TLIFE στα προκριματικά των καλλιστείων 2012!

Η αντίστροφη μέτρηση για την λαμπερή βραδιά των καλλιστείων ξεκίνησε… Σήμερα, μέχρι τις 19:00, πραγματοποιούνται τα προκριματικά του διαγωνισμού ομορφιάς και το DC κατακλύστηκε από δεκάδες όμορφες παρουσίες…

Συνοδευόμενες από τις μαμάδες τους, τις κολλητές τους φίλους ή κάποιο άλλο αγαπημένο τους πρόσωπο βρέθηκαν στο γνωστό club διεκδικώντας το στέμμα που καταξίωσε πολλές από τις εγχώριες celebrities!

Stay tuned γιατί μετά τις 19:00 θα μάθουμε τα πρώτα αποτελέσματα! To TLIFE όλες αυτές τις μέρες εξάλλου σε ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια για τις προετοιμασίες της διοργάνωσης και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τα προκριματικά.

Ο φωτογράφος μας Πέτρος Χόντος απαθανάτισε με τον φακό του την μεγάλη συμμετοχή των κοριτσιών και όλο το κλίμα που επικράτησε στην γιορτή της ομορφιάς που στήθηκε στο γνωστό club όπου θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου και ο λαμπερός τελικός.

Δες κι ένα μικρό βίντεο!

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη η οποία έχει την εμπειρία της παρουσίασης μιας τέτοιας διοργάνωσης ενώ έχει πάρει μέρος στο παρελθόν και στην κριτική επιτροπή.

Στις εκπλήξεις που ετοίμασε ο Γιώργος Πρεβελάκης και η ομάδα του για την βραδιά είναι και η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα που θα ντύσει με την υπέροχη φωνή της το μουσικό κομμάτι του διαγωνισμού. Όσο για τις χορογραφίες που θα δούμε κατά την διάρκεια τςη διοργάνωσης, θα φέρουν την υπογραφή του Πάνου Μεταξόπουλου.

Το Styling της εκδήλωσης θα έχει στα χέρια του ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά πως να ντύνει τις γυναίκες για κάθε περίσταση, και φυσικά μιλάμε για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ TLIFE

Read More

And More