Kαλομοίρα: Μιλά πρώτη φορά για την κρίση στη σχέση της με τον Γιώργο

Η Καλομοίρα, λίγο πριν την τηλεοπτική προβολή των Mad Awards όπου παρουσίασε το νέο της καλοκαιρινό single, μιλά πρώτη φορά για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον άντρα της, Γιώργο Μπούσαλη και παραδέχεται πως «Ο Γιώργος ήταν το πρώτο αγόρι που φίλησα».

Ακόμα, μιλάει για τη ζωή στην Ουάσινγκτον, την εποχή μετά τη γέννηση των γιων της που η συν 35 κιλά εικόνα της στον καθρέφτη την έκανε να αισθάνεται άβολα, πως νιώθει για τις κρίσιμες ώρες που περνάει η Ελλάδα και γιατί δεν παραβρέθηκε τελευταία στιγμή στη βάφτιση του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά.

Από το 2008, η Καλομοίρα όταν έφυγε μόνιμα για την Αμερική, η μόνη χρονιά που δεν ήρθε στην Ελλάδα ήταν όταν γέννησε τα δίδυμα. «Θέλω κάθε χρόνο να ερχόμαστε, ώστε να αγαπήσουν τα παιδιά μου την Ελλάδα, την κουλτούρα, τη γλώσσα και τα ωραία μας φαγητά». Κάθε χρόνο που έρχονται στην Ελλάδα, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν είναι να πάνε στο σπίτι τους στη Γλυφάδα (ο Γιώργος έχει ένα διαμέρισμα κοντά στην παραλία) και μετά να φάνε σουβλάκι με γύρο.

«Τρελαίνομαι για το φαγητό, αν και παραδέχομαι πως δεν είμαι καλή μαγείρισσα. Δεν το βάζω κάτω, όμως. Θα μάθω» λέει με πείσμα. Μόνιμος προορισμός της οικογένειας Μπούσαλη είναι και το χωριό του ζεύγους, τα Νιάτα Λακωνίας. «Ο μπαμπάς του Γιώργου έχει χτίσει ένα υπέροχο πέτρινο σπίτι. Ο πεθερός μου είναι σπουδαίος. Ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε τόσα πολλά στη ζωή του» λέει η Καλομοίρα με καμάρι.

Πριν από λίγες εβδομάδες, στη σκηνή των Mad Video Music Awards παρουσίασε το νέο της τραγούδι, «This is summer», από την Panik Records. Μάλιστα, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει και στην Αμερική από τη δισκογραφική εταιρεία Hot Kiss Records, που ανήκει στο σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη. «Ξέρει πως αγαπάω τη μουσική, γι’ αυτό και δημιούργησε αυτή την εταιρεία. Για να καταλάβεις, στο label είμαι μόνο εγώ» συμπληρώνει γελώντας.

Περνούσε από το μυαλό τους να επιστρέψουν; «Δύσκολα, διότι η δουλειά του Γιώργου είναι στην Ουάσινγκτον. Επιπλέον, θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με τα πρώτα τους ξαδέρφια, που είναι όλοι στην Αμερική. Εξάλλου, τόσο η δική μου οικογένεια όσο και του Γιώργου ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ. Αυτό που θέλουμε είναι κάθε χρόνο να ερχόμαστε για δύο μήνες στην Ελλάδα, να κρατάμε τις επαφές με τις ρίζες μας».

Πως βίωσε την αναστάτωση που επικρατεί στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες; «Όλοι μας ζήσαμε την αναταραχή που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και ανησυχήσαμε πολύ. Η οικογένειά μου και όλοι οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό πονάνε όταν η Ελλάδα πονάει» λέει η Καλομοίρα, ενώ σπεύδει να εξηγήσει: «Η αβεβαιότητα για το άγνωστο μέχρι να γίνει το δημοψήφισμα και να δούμε την επόμενη μέρα και ποιο θα είναι το μέλλον της Ελλάδας μάς φόβισε όλους. Πιστεύω πως τώρα τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους και όλα θα πάνε καλά. Μπορεί να πάρει καιρό, αλλά το μέλλον της Ελλάδας θα είναι ακόμα πιο λαμπρό, γιατί οι Έλληνες είναι δυνατοί, έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά και πάντα υπερισχύουν. Είναι στο αίμα μας και το αποδεικνύει και η ιστορία μας».

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος μαζί με τους γιους τους, Δημήτρη και Νικόλα θα μείνουν στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν καλεσμένοι στη βάφτιση του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέωντα Πατίτσα στη Μύκονο, αλλά τελευταία στιγμή δεν κατάφεραν να παραβρεθούν.

«Η Μαριέττα και ο Λέων είναι αγαπημένοι μας φίλοι. Δυστυχώς, την τελευταία στιγμή δεν καταφέραμε να πάμε στη βάφτιση του γιου τους, γιατί προέκυψε κάτι έκτακτο, αλλά έμαθα πως ήταν υπέροχα. Δεν έχω ακόμη γνωρίσει το νεοφώτιστο, αλλά ξέρω τη μικρή Μάργκο, που είναι ένα κόσμημα, πανέμορφη σαν τη μαμά της».

Όσο για το αν πέρασαν κρίση στη σχέση τους μετά τη γέννηση των διδύμων, η Καλομοίρα αποκαλύπτει: «Κρίση στη σχέση μας περάσαμε πριν παντρευτούμε, διότι δεν ήμασταν τόσο συχνά μαζί. Εκείνος ήταν στην Αμερική κι εγώ στην Ελλάδα. Τότε υπήρξαν χαζο-χωρισμοί, λόγω πάθους. Τώρα που τα σκεφτόμαστε, βέβαια, γελάμε.»

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More