Η Καλομοίρα αποκαλύπτει πώς έχασε 40 κιλά!

Η μουσική επιστροφή της, οι δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, τα δυο της παιδιά, Νίκο και Δημήτρη, τα 40 κιλά που έχασε, αλλά και η δίαιτα που ακολούθησε. Η Καλομοίρα, γεμάτη ενέργεια αλλά και αλήθεια, εξομολογείται στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και τον Γιάννη Βίτσα.

Για την μουσική επιστροφή
Είμαι ενθουσιασμένη. Έχω επιθυμήσει πολύ τη μουσική και αισθάνομαι ότι είναι πια η κατάλληλη στιγμή να βγει το τραγούδι. Θα κυκλοφορήσει τους αμέσως επόμενους μήνες. Ήθελα να δημιουργήσω ένα καλοκαιρινό χαρούμενο τραγούδι, γιατί αυτή είναι η διάθεσή μου.

Για τα δυο της παιδιά
Η αγάπη που έχω για τα παιδιά με γεμίζει ολοκληρωτικά. Πάντοτε όμως και η μουσική θα κατέχει σημαντική θέση μέσα μου. Με βοήθησε να ερωτευτώ, να καταλάβω ουσιαστικά τον εαυτό μου, να τον αγαπήσω. Είναι στην καρδιά μου. Απλά διαφοροποιείται ο τρόπος που υπάρχει στη ζωή μου.

Για τα προβλήματα υγείας που είχαν τα δίδυμα

Ήταν πολύ δύσκολα. Άκουγα στο παρελθόν μαμάδες που τα δίδυμά τους είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας και, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούσα να τις καταλάβω. Όταν το βίωσα, αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο είναι. Αρχικά έπρεπε να μείνουν στο νοσοκομείο και όταν ήρθαν τελικά στο σπίτι υποστηρίζονταν από μηχανήματα. Έπρεπε να έρχεται νοσοκόμα να τα ελέγχει. Τον πρώτο χρόνο ήμασταν πολύ αγχωμένοι. Τώρα πλέον, που είναι δύο ετών, τους ευχαριστιέμαι πραγματικά. Δόξα τω Θεώ, μεγαλώνουν φυσιολογικά.

Για την κρίση στο γάμο της
Είχαμε πολλούς έντονους καβγάδες. Αλλά και αυτοί χρειάζονται, γιατί βάζουν χρώματα στη σχέση. Όταν τα βρίσκαμε, ήταν πολύ όμορφα. Ήθελα πάντοτε να είναι ειλικρινής με τον εαυτό μου και εκείνον. Όταν τσακώνεσαι με τον άλλο, μετά δένεσαι περισσότερο μαζί του, γιατί στις δύσκολες στιγμές μεγαλώνεις μαζί.

Για τα 40 κιλά που έχασε
Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστρια μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω. Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στεναχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και έκανε ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο.

Για το αν θέλει να κάνει άλλο παιδί
Το σκεφτόμαστε με τον Γιώργο. Αν έρθει, θα είμαι πολύ χαρούμενη. Θα δούμε…. Θέλω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα τα ζουζουνάκια μου.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More