Τι έκανε η Καλομοίρα το βράδυ του μεγάλου τελικού της Eurovision;

Όταν ο Λούκας διαγωνιζόταν στη σκηνή μια παλιότερη εκρπόσωπός μας τραγουδούσε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Η Καλομοία βρίσκεται ακόμη στην Αμερική και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα – τουλάχιστον μουσικά – με το νέο της single που είναι στα σκαριά.

Στο μεταξύ, δέχθηκε την τιμητική πρόταση του Ινστιτούτου Ελληνικών Υποτροφιών της Αμερικής ώστε να παραβρεθεί στο ετήσιο Γκαλά του οργανισμού. Πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα από την ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ. Μαζί με την Καλομοίρα ήταν και ο Θάνος Πετρέλης που συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Το γκαλά έχει μοναδικό σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για να αεξακολουθήσει η εκπαίδευση ελληνικών σε όσους Έλληνες ομογενείς το επιθυμούν. Το παρόν έδωσαν και ο John Aniston πατέρας της διάσημης Jennifer, αλλά και η βραβευμένη με όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Olympia Dukakis!

Το Καλομοιράκι δεν παρέλλειψε βέβαια να ευχηθεί τα καλύτερα στην Ελληνική Αποστολή μέσα από το twitter και να δηλώσει πως όλη της η θετική ενέργεια είναι με τον Λούκας.

Read More

And More