Ε. Καμμένου: Η σύζυγος του βουλευτή μιλάει για την νεογέννητη κόρη τους!

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος. Μαζί με την σύζυγό του Ελένη – Τζούλη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Αυτή τη φορά έχουν έναν λόγο παραπάνω να χαίρονται με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας αφού, ύστερα από 4 αγόρια, ήρθε η κόρη.

Η μικρή μοιάζει καταπληκτικά στη μαμά της. Όλοι περίμεναν με μεγάλη αγωνία την γέννησή της και παρά τον δύσκολο τοκετό όλα πήγαν καλά! “Τα συναισθήματα που ένιωσα μόλις την κράτησα στα χέρια μου δεν περιγράφονται. Ο ερχομός της κόρης μας έχει φέρει μεγάλη χαρά στην οικογένειά μας. Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι”, δηλώνει στη RealLife η πολύτεκνη μανούλα.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο πανευτυχής μπαμπάς ήταν να ευχαριστήσει τη γυναίκα του για το δώρο που του έκανε και τώρα πια δεν ξεκολλάει από την μικρή. “Ο Καμμένος έχει τρελαθεί. Δεν κοιμάται, είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης”, περιγράφει η κα Καμμένου.

Όταν η μικρή Πόλυ, όπως θα την ονομάσουν από την μητέρα του βουλευτή Πολυτίμη, γύρισε στο σπίτι την περίμενε μία έκπληξη. Τα 4 αδέρφια της είχαν ετοιμάσει ένα λευκό σεντόνι που έγραφε “Καλώς ήρθες σπίτι μας, Πόλυ” και το κρέμασαν στο σαλόνι του σπιτιού.

Η οικογένεια Καμμένου ζούσε σε ένα σπίτι γεμάτο με αγορίστικα παιχνίδια, αθλητικά παπούτσια, μπάλες και αυτοκινητάκια αλλά στο εξής η ζωή τους θα έχει πολύ… ροζ!

Read More

And More