Δ. Καμπούρη: “Ο Βαγγέλης είναι ο καλύτερος μπαμπάς που έχω δει ποτέ στη ζωή μου”

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ” για την δυσκολότερη στιγμή του τοκετού, για τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Βαγγέλη Ταρασιάδη, για το αν θα ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί, αλλά και αν θεωρεί τον εαυτό της την καλύτερη μαμά του κόσμου…
Η γνωστή παρουσιάστρια για την δυσκολότερη στιγμή του τοκετού είπε: “Έριξα πολύ κλάμα τη στιγμή του τοκετού. Ειδικά την ώρα που με πήραν με το φορείο και με πήγαν στο χειρουργείο για να κάνω καισαρική έπαθα σοκ, γιατί μέχρι τότε δεν είχα κάνει ποτέ εγχείριση και δεν ήξερα πως είναι. Έβλεπα τους συγγενείς μου που περίμεναν να μου σφίγγουν το χέρι και να προσπαθούν να με εμψυχώσουν, λέγοντάς μου ότι “όλα θα πάνε καλά” και αγχωνόμουν όλο και περισσότερο. Είναι αυτή η στιγμή που τρέχουν δάκρυα από τα μάτια σου χωρίς να το καταλαβαίνεις. Ευτυχώς ο Βαγγέλης ήταν συνέχεια δίπλα μου και μου έδινε κουράγιο.”
Για τον σύντροφό της Βαγγέλη και τις φήμες που τους θέλουν χωρισμένους δήλωσε: “Ο Βαγγέλης και εγώ είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια και οφείλουμε να την προστατεύσουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω αποφασίσει να μην ξαναμιλήσω για οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολλές φορές παρεξηγείται. Είναι πολύ προσωπικό μου ζήτημα το τι κάνω στη ζωή μου για να το μοιραστώ με τον οποιονδήποτε και πιστεύω ότι δεν αφορά κανέναν.”

Και συνέχισε για τον Βαγγέλη λέγοντας: “Ο Βαγγέλης είναι ο καλύτερος μπαμπάς που έχω δει ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα.”
Για τον εαυτό της όμως δεν πιστεύει το ίδιο: “Δεν νομίζω ότι είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Σίγουρα υπάρχουν μητέρες που μπορούν και ανταπεξέρχονται σε πολύ δυσκολότερες συνθήκες και είναι πολύ πιο άξιες από εμένα. Εγώ έχω τον μπαμπά της Έλενας που τη λατρεύει και με βοηθάει απίστευτα, έχω τη μαμά μου και τη γιαγιά μου που στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου σε ότι έχω χρειαστεί.”
Τέλος στην ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί, αποκάλυψε: “Προς το παρόν όχι, αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα ένα ακόμα παιδί. Επειδή είμαι μοναχοπαίδι θέλω η Έλενα να αποκτήσει αδελφάκι, γιατί μεγαλώνοντας θα ήθελα πολύ κι εγώ να έχω αδέλφια.”

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ που κυκλοφορεί!

Read More

And More