Λ. Κανέλλη: “Με τους φίλους του γιου μου είμαι όλο “έλα ρε φίλε!”

Η Λιάνα Κανέλλη μίλησε στο περιοδικό “People” για την αισιοδοξία της, για τον αν μιλάει με τον Γεωργιάδη ή τον Τσίπρα, για το αν κάνει παρέα με τους φίλους του γιου της, αλλά και για τον έρωτα!
Για την αισιοδοξία της είπε: “Τη βαστάω την αισιοδοξία μου. Και επειδή τη βαστάω είμαι και στα πεζοδρόμια, είμαι και στους δρόμους, είμαι και στα έδρανα, είμαι και στα κανάλια και όπου μπορώ γκαρίζω. Παραμένω αισιόδοξη με την έννοια ότι δεν γεννήθηκε ακόμη η νόβα καταστροφή που να μας παρασύρει όλους σε ένα όλεθρο, οπότε δεν θα το συζητούσαμε καν τώρα. Όσο είμαστε ζωντανοί, πρέπει να είμαστε και αισιόδοξοι.”
Στην ερώτηση αν μιλάει με τον Γεωργιάδη, τον Πλεύρη ή τον Τσίπρα δήλωσε: “Λέμε καλημέρα. Εγώ συνηθίζω να λέω καλημέρα ακόμη και στο χειρότερο εχθρό μου και δεν εννοώ αυτούς. Ενίοτε μπορεί να δημιουργώ και ένα αίσθημα παρεξήγησης, με τις πολλές καλημέρες που λέω.”
Στη συνέχεια η ίδια αποκάλυψε ότι μιλάει με τους φίλους του γιου της: “Οι φίλοι του με θέλουν, γιατί είμαστε όλο “έλα, ρε φίλε”. Πάω εγώ με τα ενδιαφέροντά τους, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να αισθάνομαι εγώ καλά. Είμαι 16 χρονών μέσα μου επομένως αυτό μου είναι πάρα πολύ εύκολο. Αλλά μια φορά στο τόσο και τίποτε πέραν από αυτού.”
Τέλος μίλησε για τον έρωτα: “Στην ηλικία μου ο έρωτας είναι πολυτέλεια διανοητική. Οι νέοι αντιμετωπίζουν τον έρωτα ως σπορ. Μια γυναίκα όμως μετά τα 50 προτιμάει να αντιμετωπίζει τον έρωτα σαν κάτι που δεν είναι ΑΜΕΑ για την ζωή της. Δεν θέλει να τον βλέπει ως ΑΜΕΑ τον έρωτα.”

Read More

And More