Τυχερoύλη Kanye West! Η Kim Kardashian σε νέα καυτή φωτογράφιση

H Kim Kardashian φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ μεγάλα κέφια τον τελευταίο καιρό αφού δεν σταματάει λεπτό να ανεβάζει φωτογραφίες που δύσκολα αφήνουν πράγματα στην φαντασία των αντρών.

Αυτή τη φορά, ξεσήκωσε το αντρικό κοινό με τα παρασκήνια της φωτογράφισης της στην παραλία. Η Kim ανέδειξε τις σέξι καμπύλες του σώματος της. Σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του συντρόφου της, Kanye West. Οι δυο τους πρόσφατα βρέθηκαν στη Χαβάη…

H Kim και ο Kanye είναι ζευγάρι εδώ κι μερικούς μήνες ενώ η σχέση τους κρατάει χρόνια αφού είναι φίλοι από παλιά. Η ίδια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε πως βλέπει τον εαυτό της να είναι 80 χρονών στο πλευρό του ράπερ και να συζητούν. Άλλωστε έχουν πολλά κοινά, σύμφωνα με την ίδια, ενώ τα δημοσιεύματα την θέλουν να είναι έτοιμη να τον αρραβωνιαστεί αλλά την σταματάει το διαζύγιο της που ακόμη εκρεμεί.

Πάντως το ζευγάρι φαίνεται να καλοπερνά και πόσο μάλλον ο τραγουδιστής με με τέτοια γυναίκα δίπλα του. Αν δεις τα backstage από τη φωτογράφιση που είχε κάνει το 2007 για αντρικό περιοδικό κι εσύ αυτό δεν σκέφτεσαι; Α, ρε τον τυχεράκια τον Kanye West!

Read More

And More