Παπουτσάκη – Ματσούκα και άλλοι celebrities τίμησαν τον Καραμίχο! Δες φωτογραφίες

Στη θεατρική παράσταση “Madame Flo” που σκηνοθετεί ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας πολλοί γνωστοί ηθοποιοί. Οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz παρακολούθησαν την πρεμιέρα και έδωσαν το θερμό τους χειροκρότημα στην Αντιγόνη Βαλάκου και τον Γιώργο Χρανιώτη που πρωταγωνιστούν.
Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην πρεμιέρα ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Υρώ Μανέ, ο Ορφέας Αυγουστίδης και πολλοί άλλοι.

Η υπόθεση του έργου:
Νέα Υόρκη, 1934. Μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή: Η εξηνταπεντάχρονη κυρία Florence Foster Jenkins, ή αλλιώς η “Madame Flo”, “η πιο παράφωνη γυναίκα στον κόσμο”, προσλαμβάνει τον τριαντάχρονο πιανίστα και συνθέτη Μεξικανικής καταγωγής,Cosme McMoon, για να την ακομπανιάρει στα φιλανθρωπικά ρεσιτάλ της ενώπιον της καλής κοινωνίας της μεγαλούπολης. Έτσι ξεκινάει μια τρικυμιώδης, τραγελαφική,κωμικοτραγική συνεργασία που κρατάει δώδεκα ολόκληρα χρόνια, μέχρι τον θάνατό της.

Σ’ αυτό το διάστημα, η μεν Madame Flo δεν παύει ούτε στιγμή να πιστεύει ακράδαντα ότι είναι μια εξαίρετη και επιτυχημένη αοιδός, ο δε McMoon δεν παύει ούτε στιγμή να αγωνίζεται για να την κρατήσει μακριά από την αλήθεια, ότι, δηλαδή, οι ακροατές στις sold-out παραστάσεις της, αλλά και τα πλήθη που σπεύδουν να αγοράσουν τους δίσκους της, απλώς γελάνε μαζί της.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More