Κατσούλης – Καραβάτου: Οι πρώτες γιορτές μαζί με το μωρό τους! Τι λέει η Kατερίνα στο TLIFE

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι πλέον ευτυχισμένοι γονείς! Ο γάμος δεν τους άλλαξε. Ο κεραυνοβόλος έρωτας ήρθε μετά από χρόνια γνωριμίας και ολοκληρώθηκε με την γέννηση του παιδιού. Η χρονιά αυτή λοιπόν θα είναι πολύ διαφορετική αφού θα περάσουν τις γιορτινές μέρες με το μωρό στο σπίτι τους.

Η παρουσιάστρια δηλώνει ολοκληρωμένη μετά την γέννηση της μικρής ενώ ο σύντροφός της λέει πως όταν κρατάει στην αγκαλιά του νιώθει ευτυχισμένος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν.

Το ζευγάρι αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στην κορούλα του. Ειδικά η Κατερίνα που δεν δουλεύει έχει αφοσιωθεί πλήρως στο 3 μηνών αγγελούδι της. Έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά της σε αυτό της μικρής. Το μόνο που κάνει είναι να είναι μαζί της. Μάλιστα, την θηλάζει κανονικά και ξενυχτάει πολλά βράδια μαζί της.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της περιλαμβάνουν πλέον βόλτες με την μικρή στο καροτσάκι της! Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πλευρό του αγαπημένου της στην θεατρική του πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας.

Η Κατερίνα εμφανίστηκε ανανεωμένη και με εντελώς διαφορετικό look. Τα μαλλιά της είναι κοντοκουρεμένα και έχει χάσει τα περισσότερα κιλά τς εγκυμοσύνης. Η ίδια υποστηρίζει πως δεν κάνει δίαιτα λόγου του θηλασμού αλλά προσέχει πάρα πολύ τι τρώει και φροντίζει να τρέφεται πολύ καλύτερα από ότι πριν.

Η μικρή έχει μια πολύ γλυκιά φατσούλα και είναι πάντα χαμογελαστή. Η παρουσιάστρια λέει πως έχει πάρει τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα του Κρατερού και την μύτη του παππού της. Από εκείνη δεν έχει πάρει τίποτα απολύτως παρόλο που η μητέρα της λέει ότι έχει το ίδιο ύφος. Ο Κρατερός υποστηρίζει ότι δεν μοιάζει σε κανέναν από τους δύο και ότι έχει δικά της χαρακτηριστικά.

Σε αυτό που συμφωνούν όμως σίγουρα και οι δύο είναι ότι θέλουν να αποκτήσουν κι άλλο. Ένα, δύο, τρία, τέσσερα… Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός θέλουν να ξαναγίνουν γονείς! Προς το παρόν όμως απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές με την μοναχοκόρη τους.

Τέτοιες στιγμές θα περάσουν και μέσα στις γιορτές που θα είναι όλοι μαζί! “Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα περάσω στη Αθήνα στο σπίτι μου με τους γονείς μου, που θα έρθουν από Θεσσαλονίκη. Οικογενειακά. Ο Κρατερός θα δουλεύει, όποτε θα είμαστε όλοι μαζί εδω!”, δήλωσε στο TLIFE η Κατερίνα.

Τι θα κάνει η παρουσιάστρια όταν χρειαστεί να επιστρέψει στη δουλειά της και να αποχωριστεί την μικρή για περισσότερες ώρες; Ότι και η περισσότερες εργαζόμενες μητέρες! Τώρα απλά είναι προτεραιότητα το μωρό.

Η μικρούλα δεν έχει ακόμα όνομα γιατί δεν έχουν βρει αλλά ψάχνουν κάτι από την μυθολογία. Έχουν βρει όμως ήδη γαμπρό! “Γαμπρό έχουμε καβατζάρει ήδη, τον γιο της Σίσσυς Χρηστίδου, τον Φίλιππο, που είναι αντράκι και παίζει μουσική” είχε δηλώσει αστειευόμενη σε παλιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα.

Read More

And More