Κ. Καραβάτου – Κ. Κατσούλης: Βαφτίζουν σήμερα την κορούλα τους – Οι λεπτομέρειες στο TLIFE

Την μικρή τους πριγκίπισσα θα βαφτίσουν σήμερα στις 13:30 στο γραφικό εκκλησάκι των Άγιων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η μικρούλα που χθες έγινε ενός χρόνου περιμένει ανυπόμονα το σημερινό bloom στην κολυμπήθρα και οι γονείς της δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.
Το όνομα της μικρής όπως έχεις ξαναδιαβάσει στο TLIFE θα είναι… Αέλια και στην ομηρική γλώσσα σημαίνει “ενέργεια εκπορευόμενη από τον ήλιο” και νονοί της θα είναι οι φίλες της παρουσιάστριας, Σμαράγδα Μακρή και Λήδα Παπαδοπούλου και οι δύο φίλοι του ηθοποιού Ιερόθεος Μπεναρδής και Λυκούργος Τζαρδής.
Μια μέρα πριν τη βάφτιση, το TLIFE επικοινώνησε με την ευτυχισμένη μανούλα και μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το baby bloom της μικρής.

Όλος ο στολισμός και όλη η διακόσμηση θα έχουν σαν θέμα τον ήλιο που είναι και το σύμβολο του ονόματος της μικρής. Οι μπομπονιέρες των καλεσμένων έχουν σχεδιαστεί από τους 22twins designers και θα είναι μικρές τσαντούλες που θα έχουν εκτός από τα καθιερωμένα κουφέτα και μικρά δωράκια. Και θα είναι μάλιστα διαφορετικές για τα παιδιά και για τους μεγάλους.

Τη διακόσμηση της εκκλησίας και του σπιτιού που θα γίνει το πάρτυ, μετά τη βάφτιση, έχει αναλάβει η καλή φίλη της Κατερίνας, Γιούλη Μολογιάννη. Οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει από το πρωί και το μεσημεράκι θα είναι όλα έτοιμα.
Τέλος, όπως αποκάλυψε η γνωτή παρουσιάστρια, θα μείνει με τον σύζυγό της πιστή στις παραδόσεις και την αγάπη και των δυο για την Κρήτη και γι’ αυτό στη βάφτιση θα υπάρχουν πολλά κρητικά εδέσματα για τους καλεσμένους.

Read More

And More