Κ. Καραβάτου: Σύντομα και μαμά και… κυρία Κατσούλη!

Η Κατερίνα Καραβάτου την περασμένη Παρασκευή και μετά την τελευταία της εκπομπής για φέτος, χαιρέτησε τους συνεργάτες της κι αμέσως κατευθύνθηκε προς το σπίτι της, όπου επικρατεί πανικός μιας και έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το παιδικό υπνοδωμάτιο!

Η γνωστή παρουσιάστρια, επίσης, πέρα από αυτό έχει και πολλά άλλα πράγματα στο κεφάλι της το τελευταίο διάστημα… αφού μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, σύμφωνα με το ”HELLO” θα έχει πραγματοποιηθεί ο πολιτικός της γάμος με τον Κρατερό Κατσούλη. Μάλιστα, η αγγελία του γάμου τους, έχει ήδη δημοσιευτεί στις εφημερίδες ”Εστία” και ”Αυγή”.

Η τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο – καλεσμένοι θα είναι μόνο οι γονείς και οι στενοί τους φίλοι – ενώ οι μάρτυρες δεν έχουν ακόμα βρεθεί μιας και όλοι οι φίλοι του ζευγαριού έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αναλάβουν αυτόν το ρόλο, εκείνοι δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν κανέναν και προς το παρόν το σκέφτονται…

Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι και μάλλον θα συνδυαστεί με την βάφτιση της μικρής τους πριγκίπισσας, που μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει γεννηθεί, αφού η Κατερίνα διανύει ήδη την 30η εβδομάδα κύησης.

Επιπλέον, η γνωστή παρουσιάστρια όλο αυτό το διάστημα που είναι έγκυος έχει πάρει μόνο 9 κιλά και τις τελευταίες εβδομάδες ξεκίνησε και μαθήματα ανώδυνου τοκετού με εξειδικευμένη μαία, στα οποία είναι πάντα παρών και ο Κρατερός.

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” που κυκλοφορεί!

Read More

And More