Kim Kardashian: Ζητείται επειγόντως στιλίστας! Δες τις φωτογραφίες!

Η Kim Kardashian χρειάζεται επειγόντως στιλίστα! Δεν εξηγείται διαφορετικά ο ατυχέστατος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να ντυθεί από τη στιγμή που έμεινε έγκυος! Δες τη νέα της στιλιστική αποτυχία!

Λένε ότι η εγκυμοσύνη ομορφαίνει τις γυναίκες. Η Kim Kardashian είναι έγκυος και αρκετά εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, όμως τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το ντύσιμό της. Οι στιλιστικές της επιλογές και η προσπάθειά της να κρύψει την εγκυμοσύνη της την οδηγούν από τη μία ατυχή εμφάνιση στην άλλη! Δες και την πιο πρόσφατη!

Ήταν ένα ανέμελο πρωινό στο Λος Άντζελες. Η Kim κατέβηκε από το πολυτελές της τζιπ για να πάει να ψωνίσει έπιπλα για την πανάκριβη έπαυλη που μόλις απέκτησε με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Kanye West.

Η Kim βγαίνει από το αυτοκίνητο ντυμένη στα μαύρα. Η σκιά δεν αφήνει να φανεί το… μεγαλείο του στιλιστικού της ατοπήματος. Επέλεξε να φορέσει μια μαύρη, ψηλόμεση και εξαιρετικά κλος φούστα με κολλητό μπλουζάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Όπως η ίδια ομολογεί δυσκολεύεται να βρει ρούχα να φορέσει από την ημέρα που έμεινε έγκυος. Ίσως αυτό να είναι το μόνο της ελαφρυντικό! Ένας καλός στιλίστας όμως ίσως πρέπει να της πει ότι υπάρχουν εξαιρετικά ρούχα εγκυμοσύνης που θα κολάκευαν κάθε γυναίκα! Αντ’ αυτού η Kardashian επέλεξε μια φούστα με πλεονάζον ύφασμα ειδικά στο πίσω μέρος που αντί να καλύπτει τις καμπύλες της, προσθέτει κιλά!

Το ρούχο μοιάζει προχειροραμένο. Η Kim προσπαθεί να αναδείξει τα πόδια της, το μοναδικό καλλίγραμμο σημείο της αυτή τη στιγμή μαζί με το πεντικιούρ της, με λάθος τρόπο. Το πίσω μέρος της μπλούζας αφήνει ακάλυπτα σημεία της πλάτης αποκαλύπτοντας άλλο ένα λάθος της.

Ποιο είναι αυτό; Δεν φοράει σουτιέν για να στηρίξει το ήδη πληθωρικό στήθος της, με αποτέλεσμα η μπλούζα να μην είναι καθόλου κολακευτική για τα πλούσια προσόντα της!

Την προηγούμενη μέρα η Kim αποφάσισε να μας δώσει άλλο ένα “χτύπημα” δοκιμάζοντας χρωματιστούς φακούς επαφής.


Ειδικά αυτός ο γαλάζιος την κάνει να θυμίζει μάλλον εξωγήινο ον παρά άνθρωπο.

Εσύ τι χρώμα θα της πρότεινες;

Read More

And More