Η Kim Kardashian ανακοίνωσε τον αρραβώνα της!

Μάλλον εδώ μιλάμε για ειδύλλιο-αστραπή! Η tv persona Κim Kardashian και ο Kris Humphries επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους μετά από έξι μήνες σχέση!

Η Κim δείχνει κατενθουσιασμένη στο reality που προβάλλεται η ζωή της. Ο μπασκετμπολίστας Kris έκανε την πρόταση γονατισμένος στην κρεβατοκάμαρά της, την προηγούμενη Πέμπτη. Το ζετγάρι έδωσε την είδηση αποκλειστικά στο περιοδικό People με κάθε λεπτομέρεια!

Η 30χρονη Κim εξομολογήθηκε ότι ήταν κάτι που δεν περίμενε καθόλου, έπαθε σοκ! Ο 26χρονος Kris που παίζει στην ομάδα του New Jersey ζήτησε το χέρι της Kim δίνοντάς της ένα δαχτυλίδι Lorraine Schwartz 20,5 καρατίων!

Ο Kris διάλεξε το δαχτυλίδι με τη βοήθεια του manager της μητέρας της Kim, κο Jenner. O Humphries είπε πως ήξερε πως αυτό ήταν το δαχτυλίδι που θα ήθελε η Kim!

O αθλητής έγραψε με ροζ ροδοπέταλα στο κρεβάτι της Kim, “Will you marry me?”, στο σπίτι των 4,800,000 δολαρίων στο Beverly Hills.

Αφού η Kim δέχτηκε, βρέθηκαν οικογενειακά όλοι σε δείπνο. Ο Κris δεν ήθελε να κάνει μεγάλη γιορτή και είπε χαριτολογώντας στη μαμά της ότι με δύο μίνι άλογα θα ήμουν εχαριστημένος! Φυσικά η μαμά δεν το άφησε έτσι αυτό και έφερε έξω από το σπίτι δύο αλογάκια γεμάτα glitter! Έκανε σαν υστερική,περιγράφει η Kim!

To ζευγάρι είναι μαζί από τον Δεκέμβριο και πολύ ευτυχισμένο!

Read More

And More