Οι Kardashian στην Μύκονο! Οι πρώτες φωτογραφίες από την άφιξή τους στο νησί

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης η οικογένεια Kardashian. Οι διάσημες τηλεπερσόνες έφτασαν, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, στις 19:30 με κανονική πτήση της Aegean, ανάμεσα στον υπόλοιπο απλό κόσμο. Φυσικά, συνοδευόμενες από την προσωπική τους ασφάλεια όπως αρμόζει στους σταρς.


H Kim με την μαμά της Κriss Jenner

Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της Μυκόνου, Αθανάσιος Κουσαθανάς ο οποίος τους καλωσόρισε και τους πρόσφερε λουλούδια! “Ήταν άνετες και φιλικές. Ήρθαν όλες, μαζί με τα παιδιά τους”, λέει στο TLIFE ο Δήμαρχος και μας εξήγησε πως όλο το νησί είναι στο πόδι για να έχουν τόσο οι Kardashians όσο και οι συνεργάτες τους την καλύτερη αντιμετώπιση και να φύγουν από την χώρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Άλλωστε η προβολή που θα πάρει παγκοσμίως η Μύκονος είναι μεγάλη και επιλέχθηκε ως τελικός προορισμός ύστερα από μεγάλη προσπάθεια με ανταγωνιστές κάποια από τα καλύτερα θέρετρα στον κόσμο.


Η Khloe, η Kim και η μαμά τους Kris Jenner, αποβιβάζονται από το αεροπλάνο

Η οικογένεια αμέσως μετά την άφιξη, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο που θα τη φιλοξενήσει για τις 7-8 μέρες που θα παραμείνει στο νησί. Από αύριο, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του reality που πρωταγωνιστούν “Keep up with the Kardashians” αφού το συνεργείο του καναλιού E! βρίσκεται εδώ ήδη από την προηγούμενη ημέρα. Φυσικά, οι δημοτικές αρχές έχουν φροντίσει να είναι όλα τα σημεία των γυρισμάτων έτοιμα να υποδεχτούν το συνεργείο και τις σταρ.

Read More

And More