Καρολίνα Παρθένη: Ποια είναι η κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου – Ο λαμπερός γάμος της στο Λονδίνο!

H Kαρολίνα Παρθένη είναι η κόρης της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη. Είναι όμορφη και δυναμική όπως η μητέρα της αλλά όπως λένε αυτοί που την ξέρουν καλά έχει τη δική της προσωπικότητα.

Σήμερα η Καρολίνα έγινε μητέρα και χάρισε στην Γιάννα Αγγελοπούλου μια υπέροχη εγγονή γεμίζοντάς χαρά. Παντρεύτηκε τον Σεμπτέμβριο του 2013, τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβρόσιο, η οικογένεια του οποίου έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Νότια Αφρική. Στην Ελλάδα κινητοποιήθηκε σε εταιρεία γραφικών τεχνών αλλά και σε επενδύσεις σε ακίνητα στο Σούνιο, την Κηφισιά και την Αράχοβα.

Ο έρωτας και ο λαμπερός γάμος

Η Καρολίνα και ο Βασίλης ήταν ζευγάρι για περίπου δέκα χρόνια, πριν αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους πέρσι τον Σεμπτέμβριο, σε έναν υπέρλαμπρο γάμο στο Λονδίνο.

/
Φωτογραφία του ζευγαριού το 2005.πηγή φωτό facebook

To ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο προσπαθώντας μέχρι την τελευταία στιγμή να κρατήσουν το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η εκκλησία μέσα και έξω ήταν στολισμένη με παιώνιες. Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της, δημιουργία Elie Saab, ενώ η Γιάννα Αγγελοπούλου ξεχώρισε, φορώντας ένα λιλά φόρεμα Jean Paul Gautier στο γάμο.Στη δεξίωση έβαλε μια κόκκινη τουαλέτα Elie Saab. Στην εκκλησία τη συνόδεψε η μητέρα της αλλά και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και όπως λένε, εκείνος δεν την ξεχωρίζει από τους γιους του

Η Καρολίνα έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει εργαστεί με επιτυχία στην Alpha Bank στην ελβετική τράπεζα Credit Suisse και από τον Μάρτιο στο Apriori Capital Partners


Read More

And More