Η πριγκίπισσα Καρολίνα έγινε… γιαγιά! Γεννητούρια στο Μονακό!

Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό έγινε… γιαγιά! Ο πρωτότοκος γιος της, Αντρέα Κασιράγκι και η αγαπημένη του έγιναν γονείς ενός αγοριού!

Οι γενιές επεκτείνονται στον οίκο Γριμάλντι αφού τα εγγόνια άρχισαν να κάνουν την… εμφάνισή τους στο Μονακό! Την αρχή έκανε ο Αντρέα Κασιράγκι, 28 ετών, γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας και ανιψιός του πρίγκιπα Αλβέρτου αλλά και δεύτερος στη διαδοχή αυτή τη στιγμή.
/
Ο Αντρέα έγινε πατέρας από την αρραβωνιαστικιά του, την Κολομβιανή κληρονόμο και fashion designer Tatiana Santo Domingo, 29 ετών. Το παλάτι δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το όνομα του μωρού.

/
Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν οκτώ χρόνια ενώ σπούδαζαν μαζί στο Παρίσι. Η εγκυμοσύνη δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα παρά το γεγονός ότι υπήρχαν έντονες φήμες. Το ζευγάρι είχε όμως επίσημα αρραβωνιαστεί τον περασμένο Ιούλιο ενώ κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους στη σχέση του.

/
Εδώ η Τατιάνα εμφανίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο Λονδίνο μαζί με την συνέταιρό της Dana Alikhan.

/
Το μωρό θα είναι τρίτο στη σειρά διαδοχής (με δεδομένο ότι ο πρίγκηπας Αλβέρτος δεν θα έχει αποκτήσει νόμιμο διάδοχο). Εδώ εμφανίζεται η πριγκηπική οικογένεια του Μονακό. Από αριστερά είναι ο αδελφός του Αντρέα, Πιερ, ο θείος τους Αλβέρτος με τη σύζυγό του Σαρλίν και η πριγκήπισσα Καρολίνα δίπλα στον Αντρέα.

/
Η πριγκήπισσα Καρολίνα (εδώ με τα υπόλοιπα παιδιά της και αδέλφια του Αντρέα) δήλωσε πανευτυχής για το γεγονός ενώ η αδελφή του Αντρέα, Σάρλοτ αναμένεται να είναι και η νονά του μωρού.

Read More

And More