Δούκισσα Catherine: Γιατί σιδερώνει μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο; Δες φωτογραφίες

Υπόδειγμα νοικοκυράς φαίνεται πως έχει γίνει η Δούκισσα του Cambridge, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία και έσπευσε να δείξει τις ικανότητές της στη βασιλική οικογένεια και τα πεθερικά της.
Ο λόγος για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη χθεσινή βόλτα της Catherine με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Camilla, όπου η νεαρή Δούκισσα επιδόθηκε στην τέχνη του σιδερώματος. Οι τρεις τους, χωρίς τον πρίγκιπα William επισκέφτηκαν μια από τις φιλανθρωπίες του Κάρολου και πέρασαν λίγο χρόνο μαζί.

Στις λήψεις του φωτογραφικού φακού, η Catherine έχει πάρει το σίδερο και ξεκίνησε το σιδέρωμα, παροτρύνοντας και τον πεθερό της να κάνει το ίδιο. Η Δούκισσα, βέβαια, δεν άρχισε να σιδερώνει τα ρούχα στο παλάτι, αφού εκεί έχει ένα μεγάλο προσωπικό στη διάθεσή της, αλλά κάτι πιο σικ. Και συγκεκριμένα μια μεταξοτυπία στο πλαίσιο της παιδικής δραστηριότητας που συμμετείχε.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, με την σειρά του, χωρίς να το σκεφτεί παραπάνω την ακολούθησε και άρχισε κι εκείνος να σιδερώνει το δικό του δημιούργημα. Η ιδέα. άλλωστε, γι΄ αυτήν την έξοδο ήταν να μοιραστούν την αγάπη τους για τις τέχνες και όπως φαίνεται τα κατάφεραν.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More