Ειρήνη Καρρά: Η νέα ζωή της Μις Ελλάς στο εξωτερικό, ο γάμος με τον ποδοσφαιριστή και το μωρό που περιμένουν!

Την γνωρίσαμε στα καλλιστεία του 2006. Είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Ελλάς και όχι άδικα αφού πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Σήμερα, η Ειρήνη Καρρά είναι φρεσκοπαντρεμένη και από μέρα σε μέρα περιμένει το πρώτο της παιδάκι! Μιλώντας στο TLIFE περιγράφει τα συναισθήματα της και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή της!

Η πορεία της ως μοντέλο

Η σταδιοδρομία της στο μόντελινγκ όμως είχε ξεκινήσει πριν καν τελειώσει το σχολείο. Στα 17 της ξεκίνησε από τη σχολή της Κρίστυ και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων.

Μετά τα καλλιστεία συνέχισε να εργάζεται ως μοντέλο. «Δούλεψα αρκετά μπορώ να πω, με πολύ καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου απλά το γεγονός ότι ήμουν πολύ χαμηλών τόνων μου στέρησε ίσως παραπάνω δημοσιότητα και ίσως παραπάνω δουλείες», εξομολογείται η Ειρήνη στο TLIFE. «Όχι ότι έχει σημασία, πλέον», συμπληρώνει.

Ο έρωτάς της με τον ποδοσφαιριστή

Ο έρωτάς της με τον Στέλιο Ηλιάδη –με τον οποίο γνωρίστηκαν από κοινές παρέες- την έκανε να ανατρέψει τα μέχρι τότε δεδομένα της ζωής της. Εκείνος είναι ποδοσφαιριστής και η βάση του είναι κάθε φορά μία διαφορετική πόλη. Από τα γήπεδα του ΠΑΟΚ βρέθηκε να παίζει σε ομάδα της Κέρκυρας και τώρα στην βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

Η Ειρήνη, πήρε την απόφαση να τον ακολουθήσει και να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά της. «Άλλωστε δεν υπήρχαν πλέον δουλείες ούτε χρήματα, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Έπρεπε να διαλέξω λοιπόν από τη στιγμή που και ο Στέλιος δεν ήταν Αθήνα», μας εξηγεί.

Η ζωή στο εξωτερικό

Τώρα, ζουν στο εξωτερικό και επιθυμία του ζευγαριού είναι να παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια. «Επαγγελματικά σχέδια προς το παρόν δεν έχω , μόνο σχέδια να γίνω μαμά», μας εκμυστηρεύεται τονίζοντας πως είναι σε αναμονή για ότι προκύψει στη δουλειά της εφόσον τις το επιτρέψουν και οι εκάστοτε συνθήκες.

Ο ερχομός του μωρού

Από μέρα σε μέρα περιμένει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. «Έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, από την αρχή, που μου επέτρεπε και μου επιτρέπει να γυμνάζομαι καθημερινά και να κάνω ό,τι έκανα και πριν. Δεν έχω πάρει πολλά κιλά όμως σίγουρα θα μπορούσα και λιγότερα», δηλώνει η μέλλουσα μανούλα στο TLIFE.

Tην αγχώνει αν θα επανέλθει εύκολα στην αψεγάδιαστη σιλουέτα της; « Δεν με απασχολεί, μετά θα επανέλθω κανονικά. Θα τα χάσω με γυμναστική και σωστή διατροφή» , μας λέει.

Ο γάμος και τα όνειρα για μεγάλη οικογένεια

Η Ειρήνη και ο Στέλιος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 4 Ιανουαρίου και είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο ερχομός του γιου τους θα συμπληρώσει την ευτυχία τους!

«Ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Η εγκυμοσύνη πρόεκυψε, όμως, θέλαμε και οι δυο ένα παιδί», δηλώνεις στο TLIFE.

Ποια είναι όμως τα συναισθήματά της; « Σίγουρα νιώθω πολύ ευτυχισμένη και πολύ φοβισμένη ταυτόχρονα. Είναι το άγνωστο που μου προκαλεί φόβο όμως κανείς δεν γεννήθηκε γονιός οπότε πιστεύω θα τα καταφέρω να είμαι όπως πρέπει απέναντι στο παιδί μου.»

Όσο για το αν ονειρεύεται μια μεγάλη οικογένεια η Ειρήνη ξεκαθαρίζει: «Θέλω μια οικογένεια ενωμένη το αν θα είναι μεγάλη μικρή δεν με απασχολεί. Ας έρθει ο μπέμπης με το καλό, να δω πως είναι και μετά βλέπουμε…»

Read More

And More