Η Ν. Καρρά φωτογραφίζεται με το μέλλοντα συζυγό της και μιλάει για το γάμο της!

Η Νικολέτα Καρρά έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη και να το δείχνει: σε λίγο καιρό ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και φωτογραφίζεται με τον μέλλοντα σύζυγό της!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η γνωστή ηθοποιός Νικολέτα Καρρά αφού πολύ σύντομα θα ντυθεί νυφούλα στο πλάι του Κύπριου δικηγόρου Φώτου Πιττατζή στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο.

Η ηθοποιός και ο μέλλων συζυγός της φωτογραφήθηκαν μαζί για το περιοδικό OK! και αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το γάμο τους. Η Νικολέτα αποκάλυψε ότι το νυφικό της είναι του σχεδιαστή Βλάση Χολέβα και το διάλεξε ανάμεσα σε έξι που της πρότεινε ο σχεδιαστής, ενώ ακόμα προσπαθεί να πιστέψει ότι πολύ σύντομα παντρεύεται!

Ο γάμος θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου με κουμπάρο τον στενό φίλο του ζευγαριού και πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος της Κύπρου Μάριο Καρογιάν ενώ όπως απαιτεί η κυπριακή παράδοση θα υπάρχουν από δύο κουμπάροι ακόμα για τη νύφη και το γαμπρό. Οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 1000.

Η ερωτευμένη Νικολέτα αποκάλυψε και ποιο θα είναι το πρώτο τραγούδι που θα χορέψει το ζευγάρι στη δεξίωση, το You are so beautiful, του Τζο Κοκερ.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

Read More

And More