Άγριο έγκλημα στην Καστοριά: Την έσφαξε και την πέταξε στη λίμνη ο σύντροφός της!

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Καστοριά. Η 21χρονη φοιτήτρια από την Κέρκυρα ανασύρθηκε το πρωί από τη λίμνη, άγρια δολοφονημένη από τον άνδρα με τον οποίο είχε σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην πόλη όπου το κορίτσι είχε πάει για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο ΤΕΙ Καστορίας.Ο άνδρας αυτός κατάγεται σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha FM από τη Θεσσαλονίκη και διοργάνωνε events.

Όσοι τους ήξεραν μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα που έζησαν, ωστόσο στη σχέση υπήρχαν σύννεφα καθώς ο 35χρονος φέρεται να τη ζήλευε και ίσως αυτό ήταν που τον οδήγησε στο έγκλημα.

Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ λένε ότι είχε προαναγγειλει την πράξη του μέσα από το Facebook. Το παρακάτω απόσπασμα έχει κυκλοφορήσει στο Ίντερνετ και φέρεται να το έχει γράψει λίγο πριν προχωρήσει στην πράξη του.

Δες στο newsit το μήνυμα που είχε γράψει ο δράστης

Το κορίτσι βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρό στη λίμνη. Φέρει τραύματα στο κεφάλι και άλλα από μαχαίρι στην καρδιά. Φέρει επίσης ένα τραύμα από κατσαβίδι στο λαιμό.

Ήταν ο ίδιος ο δράστης που υπέδειξε στην αστυνομία τον τόπο που είχε αφήσει το πτώμα. Όπως έγινε γνωστό οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία μέσα στο αυτοκίνητό του.

Εκείνος την χτύπησε με αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την κατακρεούργησε. Πέταξε το πτώμα στη λίμνη και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα. Ο αστυνομικός έλεγχος που έγινε στο ΙΧ βρήκε ίχνη από αίμα και μαλλιά στο κάθισμα.

Ο 35χρονος ομολόγησε την πράξη του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Read More

And More