Τόμας Πρωτόπαπας: Οι φίλοι του δίπλα του στο ΚΑΤ – Φωτορεπορτάζ TLIFE

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει τα τελευταία 24ώρα ο Τόμας Πρωτόπαπας μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό το πρωί της Κυριακής. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική στο ΚΑΤ και η οικογένειά του και οι φίλοι του δεν φεύγουν λεπτό από κοντά του.
Από χθες το πρωί, ο κόσμος δεν σταμάτησε να πηγαίνει στο ΚΑΤ και να στέλνει τη θετική του ενέργεια στον Τόμας που προσπαθεί να βγει νικητής σε αυτόν το δύσκολο αγώνα. Το TLIFE απαθανάτισε τους διάσημους φίλους που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του και εύχονται να γίνει γρήγορα καλά.

Όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα και παρά την κρισιμότητα της κατάστασής του, περιμένουν να ακούσουν ένα αισιόδοξο μήνυμα. Η Λάουρα Νάργες, ο Πάνος Βλάχος, ο Νίκος Αναδιώτης, η Κατερίνα Γερονικολού και πολλοί ακόμη φίλοι και συνάδελφοί του βρίσκονται στο νοσοκομείο και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του και την κοπέλα του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, που είναι συγκλονισμένη από την κατάσταση της υγείας του συντρόφου της.

Η ίδια μάλιστα, φαίνεται πως λίγο μετά τη δυσάρεστη είδηση είχε πει στους φίλους της: “Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με την μαμά του στην Εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός, θα γίνει καλά. Το πιστεύω!”.
Την ίδια στιγμή, όλοι οι συνεργάτες του στο Mega από την νέα εκπομπή Dr Cook στην οποία συμμετείχε έχουν “μουδιάσει” στο άκουσμα της είδησης του ατυχήματός του, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να έχουν διακοπεί και η πρεμιέρα να αναβάλλεται, περιμένοντας νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Το χρονικό του τροχαίου
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε σταματήσει στην άκρη της Αττικής Οδού για να πάρει οδηγίες από την παραγωγή της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου, για το πως θα φτάσει στο στούντιο. Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσεξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ο Τόμας φορούσε ζώνη και μετά τη σύγκρουση χτύπησε το κεφάλι του και έπαθε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Λάουρα Νάργες

Πάνος Βλάχος

Read More

And More