Cannes 2015: Τα γυρίζει η Cate Blanchett – Είναι τελικά bisexual;

Προκάλεσε πανικό με την τελευταία της συνέντευξη για την ταινία “Carol” λίγο πριν το Φεστιβάλ των Καννών και τώρα η Cate Blanchett τα γυρίζει… Η γνωστή ηθοποιός που αποκάλυψε στο Variety πως έχει κάνει σχέση με πολλές γυναίκες, εμφανίστηκε στο red carpet και… ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου, όλη την αλήθεια για τη σεξουαλικότητά της.
“Αν είχα ερωτικές σχέσεις με γυναίκες; Η απάντηση είναι όχι”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά, ενώ υποστήριξε ότι το κομμάτι της συνέντευξης όπου δήλωνε ότι δεν είχε “σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες” είχε αφαιρεθεί.

Την ίδια στιγμή, όμως, σχολίασε ότι “το 2015, η απάντηση σε μία τέτοιου είδους ερώτηση δεν θα έπρεπε να έχει σημασία” και συμπλήρωσε: “ζούμε σε βαθιά συντηρητικούς καιρούς”.

Αυτές οι δηλώσεις της, όπως κατάλαβες βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, αν και κανείς δεν ξέρει τελικά, αν όλο αυτό έγινε για διαφημιστικούς λόγους (της νέας της ταινίας) ή από απλή παρανόηση του περιοδικού…
Σε κάθε περίπτωση, όμως έκανε την Cate, το πρόσωπο των ημερών στις Κάννες; με τα φωτογραφικά φλας να παίρνουν “φωτιά” στο πέρασμά της!

Read More

And More