Kate Middleton: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι ότι η Δούκισσα Catherine και ο πρίγκιπας William θα αποκτήσουν το δεύτερο παιδάκι τους. Από τότε όμως, δεν έχουμε δει την Kate σε κάποια επίσημη έξοδο. Ο λόγος; Μα φυσικά οι πρωινές ναυτίες που την ταλαιπωρούν από την αρχή της εγκυμοσύνης της.
Η Kate, είχε το ίδιο πρόβλημα και όταν ήταν έγκυος στο πρίγκιπα George και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ σύμφωνα με δημοσιεύματα. Μάλιστα, όπως είχαν αναφέρει, η κατάστασή της την ανάγκασε να φύγει για λίγες μέρες από το παλάτι και να βρεθεί στο πατρικό της για να την φροντίσει η μητέρα της.

Τώρα, όμως, φαίνεται να είναι λίγο καλύτερα. Έτσι, είπε να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά από καιρό (αρκετά άφησε μόνο του τον William) και να βρεθεί στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Σιγκαπούρης.

Φόρεσε, λοιπόν, μια δημιουργία του Alexander McQueen ένα καπέλο Jane Taylor για να συμπληρώσει το λουκ της και βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της για τη συνάντηση με τον Τony Tan Keng Yam.

Παρά το χαμόγελό της, πάντως, φαίνεται πως δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά την εξάντληση που πέρασε λόγω της εγκυμοσύνης της.

Read More

And More