Kate Middleton: Έφυγε από το παλάτι – Η δύσκολη εγκυμοσύνη την ανάγκασε να γυρίσει στο πατρικό της!

Δεν σταματούν οι αναποδιές για την Kate Middleton. Μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Δούκισσα του Cambridge φαίνεται πως δεν έχει βρει ησυχία. Λίγο οι έντονες ναυτίες που την ταλαιπωρούν (τις είχε και στην πρώτη εγκυμοσύνη της), λίγο τα δημοσιεύματα για τα δίδυμα, λίγο και η διαμάχη με τον παπαράτσι για τον γιο της George, η Kate έφυγε από το Kensington Palace και πήγε στο σπίτι των γονιών της.
Η αλήθεια είναι πως η μέλλουσα μαμά που διανύει τη δέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και δυσκολεύεται πολύ με τις αδιαθεσίες και τις ναυτίες, ήθελε για λίγο να ησυχάσει και να αφήσει τη δική της μητέρα Carole Middleton να την φροντίσει.

Ενώ, λοιπόν, ο σύζυγός της ασχολείται με τις πριγκιπικές υποχρεώσεις τους, αφού εκείνη δεν μπορεί να τον ακολουθήσει βρέθηκε για λίγο με τον γιο τους στο σπίτι των γονιών της στο Bucklebury. Εκεί, η μητέρα της ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου να την φροντίσει, ακόμη και ακολουθώντας εναλλακτικές θεραπείες, με συνταγές για ζεστά ροφήματα που ξεσήκωσε από το διαδίκτυο.
Όσο για τον πρίγκιπα George; Εκείνος φαίνεται πως καλοπερνά αφού έχει να τον φροντίσει εκτός από την Ισπανίδα νταντά του Maria Borallo και την γιαγιά του που τον υπεραγαπά.

Read More

And More