Στο μαιευτήριο η Kate Middleton! Από ώρα σε ώρα γεννάει

Η Δούκισσα του Cambridge βρέθηκε τα ξημερώματα στο «Lindo Wing» του μαιευτηρίου St Mary’s hospital στο Paddington και όπως όλα δείχνουν η όμορφη Kate Middleton είναι έτοιμη να γεννήσει.
Το ίδιο το παλάτι ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως η Δούκισσα του Cambridge μεταφέρθηκε στην κλινική (όπου γέννησε και τον George) για τον τοκετό.

«Η Δούκισσα του Cambridge έφτασε στο Νοσοκομείο St. Mary’s στις 06:00 το πρωί και βρίσκεται στα πρώτα στάδια του τοκετού. Η Δούκισσα έφτασε από το παλάτι του Kensington στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου με αυτοκίνητο”, ανέφερε το tweet του παλατιού.

Όπως και με τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα, ο William θα μείνει δίπλα στην Kate κατά τη διάρκεια του τοκετού τον οποίο έχει αναλάβει ο μαιευτήρας Γκάι Θορπ Μπίστον.

ΔΕΣ ΕΔΩ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ

Το νεογέννητο, θα είναι δεύτερο παιδί του ζευγαριού και τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του George, τον πατέρα του William…
Από την πρώτη στιγμή το twitter πήρε φωτιά, αλλά και οι δρόμοι γύρω από το μαιευτήριο γέμισαν ασφυκτικά με κόσμο. Η γέννηση του μωρού είναι το talk of the town και όλοι ανυπομονούσαν για την ημέρα του τοκετού.

Μην ξεχνά ότι την τελευταία εβδομάδα επικράτησε θρίλερ με την Kate να εμφανίζεται να οδηγεί στο παλάτι με την κοιλιά φουσκωμένη και όλους να περιμένουν το δεύτερο πριγκιπικό μωρό με αγωνία.
Μάλιστα, οι γιατροί είχαν δώσει ως ημερομηνία γέννας την τελευταία εβδομάδα του Απρίλη και είχαν επικρατήσει φήμες πως αν ξεπεράσει τις προθεσμίες θα τις κάνουν τεχνητούς πόνους.

Το σίγουρο πάντως είναι πως τώρα η Kate μπήκε στην τελική ευθεία και το περιμένει το μωράκι της που θα είναι… Ταυράκι στο ζώδιο!
Τα μέτρα ασφαλείας, πάντως στο νοσοκομείο είναι δρακόντεια, ενώ η έξοδος είναι στολισμένη με σημαιάκια και πλακάτ για το δεύτερο μωρό που κανείς δεν ξέρει αν θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι.

Read More

And More