H Δούκισσα του Cambridge στο… supermarket! Δες φωτογραφίες

Χαρούμενη νοικοκυρά φαίνεται πως έγινε η Catherine Middleton μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα William. Η Δούκισσα του Cambridge βάλθηκε να πείσει πως δεν την ενδιαφέρει η κοσμική ζωή και θέλει να ζήσει σαν απλή σύζυγος στο πλευρό τους αγαπημένου της. Και όπως φαίνεται τα καταφέρνει.

Ο φωτογραφικός φακός της “Daily Mail”, την απαθανάτισε μια βδομάδα μετά το βασιλικό γάμο, να πηγαίνει στο supermarket και να σπρώχνει μόνη της το καροτσάκι για τα ψώνια. Η Catherine έδειχνε πολύ χαλαρή και ξεκούραστη και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή του έγγαμου βίου.Η ίδια άλλωστε, είχε πει πως θέλει να γίνει νοικοκυρά και να ασχοληθεί με τον σύντροφό της και όχι να “μπλέξει” στο βασιλικό πρόγραμμα των κοινωνικών εκδηλώσεων.

Με casual εμφάνιση, ίσια παπουτσάκια και χωρίς ιδιαίτερο μακιγιάζ η Δούκισσα του Cambridge δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού ο κόσμος που πριν από μια βδομάδα είχε συγκεντρωθεί στο παλάτι για να δει το πρώτο της φιλί με τον William, τώρα την συναντούσε στο δρόμο και σταματούσε να την χαιρετήσει…

Μαζί της φυσικά, τρεις σωματοφύλακες αλλά και ένα εφεδρικό αυτοκίνητο κάτι που πρόδιδε ποια ήταν. Μα αυτό που έκανε σε όλους εντύπωση ήταν το υπέροχο δαχτυλίδι της που έλαμπε πάνω στο δάχτυλο της!
“Αγόρασε τα αναγκαία για να ετοιμάζει ένα ωραίο γεύμα για τον σύζυγο της αλλά πήρε και μερικά άλλα προϊόντα”, είπε ένας υπάλληλος του σούπερ μάρκετ χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες.
Κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι όλο αυτό το απλό στυλ της, είνει στοιχείο της συμπεριφοράς της, ή απλώς επικοινωνιακή πολιτική του παλατιού. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Catherine έχει κερδίσει την αγάπη του βρετανικού λαού…
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More