Kate Hudson – Matt Bellamy: “Είμαστε οικογένεια για το υπόλοιπο της ζωής μας”

Η 35χρονη ηθοποιός Kate Hudson και ο πρώην αρραβωνιαστικός της Matt Bellamy μπορεί να αποφάσισαν να ματαιώσουν το γάμο τους, κρατούν όμως τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο βάζοντας σαν προτεραιότητα τον τρίχρονο γιο τους.

«Είμαστε οικογένεια για το υπόλοιπο της ζωής μας, έχουμε ένα όμορφο μωρό και αγαπάμε την παρασκευή κρασιών. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», είπε η κόρη της Goldie Hawn στο περιοδικό Wine Enthusiast για του οποίου το τεύχος Μαΐου φωτογραφήθηκε.

/

Ο φακός τους εντόπισε πρόσφατα να κάνουν μια φιλική κουβέντα παίρνοντας πρωινό μαζί στο Brentwood.

Η Hudson και ο frontman των Muse, ασχολήθηκαν με την παρασκευή κρασιών κατά τη διάρκεια πιο ευτυχισμένων στιγμών τους, αφού ο πατριός της μοιράστηκε από κοινού την αγάπη του για οινοποίηση με το ζευγάρι.

«Ο Kurt Russel ξεκίνησε να φτιάχνει κρασί λίγα χρόνια πριν στο Santa Rita Hills και ο ίδιος μας έλεγε πως έπρεπε να κάνουμε μια συγκομιδή μαζί», είπε.

/

“Ήταν πάρα πολύ διασκεδαστικό. Ήταν κάτι που απολαμβάναμε μαζί, ένα θαυμάσιο χόμπι και μια απίστευτα δημιουργική εμπειρία”, πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού κατά τη στιγμή του χωρισμού τους είπε: «Η Kate και ο Μatt έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Παρ ‘όλα αυτά, παραμένουν πολύ στενοί φίλοι και καλοί γονείς.

Ετικέτες

Read More

And More