Κατερίνα Γκαγκάκη: Μίλησε για πρώτη φορά για την απομάκρυνσή της από τον Ant1!

Στο θέατρο Πάνθεον για να παρακολουθήσει τον Σάκη Ρουβά στην παράσταση “Ηρακλής οι 12 θεοί” τα έσοδα της οποίας θα δοθούν σήμερα στο Σύλλογο Όραμα Ελπίδας βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Το πρώην στέλεχος του Ant1, μίλησε στους δημοσιογράφους για την απομάκρυνσή της από το κανάλι αλλά και για τις αλλαγές και το τσουνάμι απολύσεων.

“Να σας πω ότι προσωπικά δεν αισθάνομαι άβολα και στενάχωρα, δε θα σας το πω. Είναι δέκα χρόνια κάθε μέρα. Να σας πω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι η οικογένεια μου, είναι. Από την οικογένεια δεν απολύεσαι.
Ένας άνθρωπος σε αυτή τη θέση και σε ένα τέτοιο κομμάτι και σε αυτή την περίοδο, το θεωρώ αντιεπαγγελματικό και νομίζω ότι τόσα χρόνια έχω δείξει πολύ καλά αν είμαι ή δεν είμαι επαγγελματίας. Το θεωρώ αντιεπαγγελματικό να πω ότι κύριοι τώρα που είναι μια περίοδος αναπροσαρμογής κάντε το μόνοι σας. Θεωρώ πολύ σωστό σε αυτούς τους ανθρώπους που ήταν διπλά μου και παραπάνω από δίπλα μου, να είμαι για δύο μήνες τουλάχιστον ουτως ώστε να βοηθήσω στη μετάβαση, να γίνει σωστά” είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη

Διάβασε περισσότερα εδώ

Read More

And More