Κατερίνα Καινούργιου: Μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ!

Όλα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha περιμένει ανυπόμονα την αγαπημένη της γιορτή, που δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα!

Πρόσφατα, μάλιστα στόλισε το δέντρο με την οικογένειά της κι όπως περιέγραψε στο blog της η θαλπωρή που νιώθει κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, είναι από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή της!

Από το σπίτι δεν έλειπε και το αγαπημένο της σκυλάκι, που του φόρεσε χριστουγεννιάτικο σκούφο.

/

Αυτές οι γιορτές θα βρουν την Κατερίνα ακόμα πιο ευτυχισμένη και ισορροπημένη αφού είναι οι δεύτερες που θα περάσει στο πλευρό του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

/

Η σχέση τους δυναμώνει ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου και αυτό φαίνεται σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

/

Από τα πράγματα που απολαμβάνουν ιδιαίτερα να κάνουν είναι τα ταξίδια και σίγουρα έχουν προγραμματίσει κάποιο και για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν στο Λονδίνο όπου η Κατερίνα πήρε την πρώτη γεύση από τις γιορτές. Κυριολεκτικά! Αφού αγόρασε κάποιες από τις λιχουδιές που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε στο instagram της.

Όταν δεν είναι σε κάποιο αγαπημένο προορισμό, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας φροντίζουν να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με βόλτες για καφέ και εξόδους για φαγητό.

src=https://www2.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/NOEMBRIOS/24-11/ken4.jpg

Read More

And More