Κατερίνα Καινούργιου: Σήμερα γίνεται 30! Δες την έκπληξη για τα γενέθλιά της – Video

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι το… κορίτσι του Μάη. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει σήμερα τα γενέθλιά της, γίνεται 30 χρόνων και είναι στα καλύτερά της.

Το τελευταίο διάστημα η όμορφη Κατερίνα δηλώνει ευτυχισμένη και πώς να μην είναι… Αφού από την μία ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχει φέρει ισορροπίες και ασφάλεια στην καθημερινότητά της και από την άλλη οι συνεργάτες της στον Alpha δεν σταματούν τις εκπλήξεις!

Μια από αυτές και η σημερινή που ετοίμασαν μια ολόκληρη γιορτή για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της… “Έτσι με υποδέχτηκαν! Η καλύτερη ομάδα… τους λατρεύω”, έγραψε στο Instagram της και ανέβασε το video με τους συνεργάτες της που της τραγουδούν για τα γενέθλιά της!


Ιδιαίτερα χαρούμενη, μάλιστα, η Κατερίνα ανέβασε και στο προφίλ της στο Facebook μια φωτογραφία από την ημέρα της γέννησής της γράφοντας: “Σαν σήμερα…30 χρόνια πριν !Νιώθω τόσο μεγάλη ευγνωμοσύνη για τις υπέροχες στιγμές που ζω καθημερινά…παίρνω κ δίνω τόση αγάπη που νιώθω πλήρης. Σας ευχάριστο για όλα… να έχετε μια υπέροχη Πρωτομαγιά”.

Read More

And More