Κατερίνα Καραβάτου: Στα 40 της νιώθει πιο απελευθερωμένη και ποζάρει με μαγιό!

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι πιο σίγουρη για τον εαυτό της και ποζάρει για το περιοδικό Hello! Φορώντας το μαγιό της αλλά και αποκαλυπτικά καλοκαιρινά σύνολα. Η παρουσιάστρια του Έψιλον στα 40 της νιώθει απελευθερωμένη.

“Τα έχω βρει καλύτερα με τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια, μ’ αρέσει που μεγαλώνω. Αισθάνομαι ομορφότερη απ’ ότι πριν. Νομίζω ότι τώρα είμαι πιο ευτυχής απ’ ότι πριν από δέκα χρόνια, γιατί μου τα έχει φέρει και η ζωή καλά. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος”, δηλώνει η Κατερίνα στην Μαρένα Καδιγιαννοπούλου.

Ωστόσο, στην ερώτηση αν νιώθει πιο σέξι, είπε: “Όχι, δεν νιώθω πιο σέξι, αισθάνομαι ‘εντάξει’”. Η Κατερίνα σχολίασε την απόφασή της να φωτογραφηθεί με μαγιό και με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για την Ναταλία Γερμανού που έκανε το ίδιο στα 50 της.

“Δεν έχω καμία μεγάλη ιδέα για το σώμα μου, ότι δηλαδή είμαι μοντέλο, γιατί δεν είμαι, νομίζω ότι έχω ένα κανονικό, καλό σώμα, μέχρι εκεί. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Ο καθένας μέχρι εκεί που μπορεί και αντέχει. Είναι θέμα προσωπικής απόφασης και δεν έχω πρόβλημα να βλέπω γυναίκες που αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους να το κάνουν! Είμαι υπέρ αυτού”, είπε.

Την ίδια διάθεση, έχουν πολλές ακόμα διάσημες κυρίες της εγχώριας showbiz που πόζαραν πρόσφατα με μαγιό και η εκπομπή Μία τις συγκέντρωσε σε ένα βίντεο!

Read More

And More