Κ. Καινούργιου για τις πλαστικές: “Αν έχω πειράξει κάτι ή όχι επάνω μου, φαίνεται”

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Glam και σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε αρχικά για όσα δημοσιεύματα την ενοχλούν μιας και αφορούν στην ίδια – την πειράζουν αυτά που λένε για την άρθρωσή της, ότι κατάφερε να μπει στο χώρο λόγω γνωριμιών ή για τις πλαστικές επεμβάσεις και την εμφάνισή της;

”Βρίσκομαι σε αυτό το χώρο από 18 χρονών και δουλεύω από την πρώτη χρονιά που πέρασα στο πανεπιστήμιο. Γνωριμίεσ έκανα και με στήριξαν αλλά όχι επειδή δεν το άξιζα. Δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω πολύ. Όσο για την αρθρωσή μου, είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό κομμάτι του εαυτού μου. Είναι κάτι που φροντίζω να βελτιώνω καθημερινά, από εκεί και πέρα, μέσα από την εκπομπή το έχω διακωμωδίσει πολλές φορές και νομίζω ότι έχω δείξει πως δε με πειράζει η κριτική που μου κάνουν πάνω σε αυτό το θέμα.

Τέλος, για τις πλαστικές επεμβάσεις, δεν με ενοχλεί καθόλου. Είμαι αυτή που είμαι! Αν έχω πειράξει κάτι ή όχι επάνω μου, φαίνεται. Δε θεωρώ κακό να φρντίζει κάποιος τον εαυτό του και να προσπαθεί να γίνεται καλύτερος, σε σημείο βέβαια που δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του και δεν κάνει υπερβολές. Εγώ δεν έχω κάνει καμία υπερβολή πάνω μου. Θα ήταν ψέμμα όμως να σου πω ότι δεν έχω πειράξει και τίποτα…”

Επιπλέον η Κατερίνα δηλώνει πως είναι μόνη κι αναφέρει χαρακτηριστικά: ” Είμαι μια χαρά. Είμαι με τους φίλους μου, είμαι με την οικογένεια μου, έχω τη δουλειά μου που με γεμίζει πολύ, οπότε είμαι μια χαρά. Άν είναι να έρθει όμως ο μεγάλος έρωτας, καλοδεχούμενος!”

Κεφάλαιο άντρες
”Είναι μια μεγάλη κουβέντα που πολλές φορές προσπαθώ να φιλοσοφήσω. Όποιος θέλει να με πλησιάσει, με πλησιάζει. Βέβαια πρέπει να σου πω ότι έχει υπάρξει φορά που έχω κάνει εγώ την πρώτη κίνηση, όταν ένιωσα ότι πρέπει να το κάνω. Είμαι αρκετά προχωρημένη σε αυτό το θέμα. (γέλια). Δεν είμαι η παραδοσιακή γυναίκα που περιμένει ο άντρας να κάνει την πρώτη κίνηση… Εννοείται πως έχω φάει χυλόπιτα και μάλιστα με έχει αφήσει άντρας για άλλη γυναίκα. Η αλήθεια είναι πως έκανα πολύ καιρό να το ξεπεράσω, όχι τόσο επειδή ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του, αλλά επειδή πληγώθηκε ο εγωισμός μου. Όταν απογοητεύομαι ερωτικά αντιδρώ πολύ έντονα. Με πονάει όλο αυτό και μπορεί να κάνω ακραία πράγματα… Έχω κλάψει πολύ για άντρα και τον έχω παρακαλέσει να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Τί να σου πω, >… Ένας άντρας για να με αντέξει πρέπει να έχει σίγουρα υπομονή. Αυτό που δεν ανέχομαι με τίποτα ειναι η κοροϊδία… ”

Έχει φοβίες και ανασφάλειες στις σχέσεις της.
”Είμαι γενικά ανασφαλής άνθρωπος και ίσως αυτό είναι το ελάττωμα μου. Από τη άλλη, η ανασφάλεια με ισορροπεί κίολας. Είμαι ιδιαίτερα δοτική. Άν αγαπήσω, μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσουν.”

Read More

And More