Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτσι περνούν τις μέρες τους στη Μύκονο!

Οι μέρες αυτές του Αυγούστου είναι οι πιο ξέγνοιαστες για την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει την άδειά της από την εκπομπή “Καλοκαίρι παντού” και μπορεί να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Ο προορισμός που επέλεξε για ακόμη μία φορά είναι η Μύκονος!

Η Κατερίνα έχει εξηγήσει πολλές φορές γιατί αγαπάει αυτό το νησί και γιατί το επιλέγει για τις αποδράσεις της. Το καταλαβαίνουμε άλλωστε και μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στα social media.

Το φετινό καλοκαίρι όμως είναι σίγουρα διαφορετικό από τα άλλα. Η Κατερίνα βρίσκεται στη Μύκονο με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές.

Εκτός από τα μπάνια και την ηλιοθεραπεία στις κοσμοπολίτικες παραλίες και το φαγητό στα γνωστά στέκια, χαίρονται ιδιαίτερα τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού.

Φυσικά πάντα πιασμένοι χέρι χέρι δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στις βόλτες τους στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί και εντόπισε την Κατερίνα να χαζεύει στα τουριστικά μαγαζιά.

Η μόδα είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ και φαίνεται πως φροντίζει να ανανεώνει την ντουλάπα της ακόμα και στο νησί! Άλλωστε φροντίζει να έχει πάντα προσεγμένη εμφάνιση ακόμα και στις πιο χαλαρές της στιγμές…

Read More

And More