Κατερίνα Καραβάτου: Φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Κρατερό και την κόρη τους!

Στην συμπρωτεύουσα ταξίδεψε η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη και την κόρη τους Αέλια. Το ζευγάρι πέρασε τις ημέρες του Πάσχα μαζί με τους γονείς της παρουσιάστριας. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη ευχήθηκε στο TLIFE: “Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο!”

Έχοντας μαγνητοσκοπήσει τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου η οικοδέσποινα του «Μες την καλή χαρά» κατάφερε να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές στην πόλη της. Φρόντισε να μας δώσει και μια μικρή γεύση μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

Σε μία από αυτές φαίνεται ο Κρατερός που κρατάει από το χέρι την μικρή τους πριγκίπισσα και διασκεδάζουν στην παιδική χαρά. «Ζηλεύω που δεν μπορώ να τρέξω μαζί τους, αλλά τους χαίρομαι όσο τίποτα στον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κατερίνα συμπληρώνοντας ότι βρίσκονται στην Σιθωνία.

Εκείνη δεν μπορούσε να είναι ενεργή στα παιχνίδια τους καθώς έχει ραγίσει το δάκτυλο τους ποδιού της και δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα καλά.

Δες φωτογραφίες!

Read More

And More