Αγνώριστη η Κ. Στικούδη στο νέο της video clip! Εμφανίζεται γυμνή και με ανατρεπτικό look στα μαλλιά

Όταν η Κατερίνα Στικούδη κάνει γυρίσματα για νέο video clip το σίγουρο είναι ότι θα συζητηθεί! Πόσο μάλλον όταν για τις ανάγκες αυτού εμφανίζεται με ένα εντελώς διαφορετικό look.

Αγνώριστη σχεδόν, έχοντας καλύψει το κορμί της body painting και με ένα ανατρεπτικό χτένισμα κόβει την ανάσα. Το καλλίγραμμο κορμί της, που πάντα τραβάει πάνω του τα ανδρικά -και όχι μόνο- βλέματα και οι σέξι χορευτικές κινήσεις ανέβζουν την θερμοκρασία στα ύψη…

Τα γυρίσματα για το νέο της τραγούδι που έχει τίτλο «Σ’ένα όνειρο» πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας. Χρειάστηκαν πολλές ώρες και αρκετή κούραση για να ολοκληρωθούν αλλά το αποτέλεσμα τους χαροποίησε όλους.

Ήδη από τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media οι θαυμαστές της Κατερίνας δείχνουν να έχουν ενθουσιαστεί αλλά και αναστατωθεί, θα λέγαμε!

Φυσικά, το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου βρέθηκαν στα παρασκήνια για να σου μεταφέρουν το κλίμα αλλά και πλούσιο backstage υλικό. Για να πάρεις μία γεύση από όλα αυτά που θα δεις σε λίγες μέρες που θα κυκλοφορίσει επίσημα το βίντεο του νέου της single.

Την σκηνοθεσία του clip υπογράφει ο ταλαντούχος Γιάννης Παπαδάκος ενώ υπάρχει κι ένα πρόσωπο έκπληξη που συμμετέχει!

Πρόκειται για τον Ηλία Μπούση, τον παρτενέρ της Κατερίνας στο Dancing with the stars. Η καλή χημεία που είχαν στο talent show του ΑΝΤ1 εξελίχθηκε σε μία φίλη από όπου προέκυψε και αυτή η συνεργασία.

Ο Ηλίας και η τραγουδίστρια έκαναν πολλές πρόβες τις τελευταίες μέρες, ζώντας λίγο παρόμοιες στιγμές με αυτής της προετοιμασίας τους για τα live της Κυριακής. Αυτή τη φορά όμως το χορευτικό το ετοίμασαν για το νέο video clip.


Όσον αφορά την μεταμόρφωση της Κατερίνας, να αναφέρουμε ότι το μακιγιάζ και το body painting ανέλαβε η κυρία με τα μαγικά χέρια Βάσω Νακοπούλου και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης.


Τα εντυπωσιακά νύχια επιμελήθηκε η Άννα Αλμπάνης ενώ το styling, για μία ακόμη φορά, το δίδυμο της επιτυχίας Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης.


Τα ρούχα που επέλεξαν είναι ως επί τω πλείστον ελλήνων σχεδιαστών (Βασίλης Θωμόπουλος, Σπύρος Στεφανουδήκης, Gregory Morphy, Makis Tselios κ.α) ενώ τα παπούτσια Καλογήρου.

Read More

And More