Κάτια Ζυγούλη: “Τα χτυπήματα του Σάκη είναι απανωτά. Να ξεπεράσω το Άξιον Εστί, τις Βάκχες, τον Ηρακλή…”

Λίγες μόλις μέρες μετά την παρουσίαση του Madwalk, αλλά και τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στη Νέα Σμύρνη για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε στο “Όλα μπιμπ” και μίλησε με μια δόση χιούμορ, αλλά και με ειλικρίνεια για όλα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ για να δεις τι έγινε στο Madwalk με παρουσιάστρια της Κάτια

“Η Αναστασία ήταν στη συναυλία στη Νέα Σμύρνη. Είχε μάθει όλα τα τραγούδια από τις πρόβες και με έκανε περήφανη μητέρα. Ήξερε τους στίχους και τα τραγούδια από τις πρόβες που άκουγε στο σπίτι, γιατί θέλω να σας πω ότι υπήρχε μια ουσιαστική δουλειά”, αποκάλυψε στον Θέμο Αναστασιάδη, μιλώντας για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ για να δεις τι έγινε στη συναυλία για τα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη

Πώς αντέδρασε, όμως, όταν άκουσε για πρώτη φορά πως ο Σάκης θέλει να ερμηνεύσει “Άξιον Εστί”; “Η πρώτη αντίδραση είναι μεγάλα μάτια “το εννοεί τώρα αυτό;” και μετά σιωπή για μερικά δευτερόλεπτα “ναι, ωραία θα ήταν” και μετά το αφήνεις ελεύθερο να εκφραστεί”, είπε και πρόσθεσε πως όποια και αν είναι η αντίδρασή της ο Σάκης θα το κάνει αυτό που έχει βάλει ως στόχο.

Τα “χτυπήματα” του Σάκη όμως, είναι απανωτά, αποκαλύπτει η Κάτια και συμπληρώνει: “Να ξεπεράσω το Άξιον Εστί, τις Βάκχες, τον Ηρακλή…”. Ενώ, δεν διστάζει να αποκαλύψει πως πρόσφατα ήρθε και το πιάνο σπίτι, επισημαίνοντας: “Ο Σάκης είναι απρόβλεπτος. Εγώ είμαι συντηρητική, είμαι αυτό που βλέπεις”.
Ενώ και την οικογένειά της είπε: “Και τα παιδιά με βρήκαν απροετοίμαστη. Άντε το ένα, αλλά τα τρία παιδιά… Κανείς δεν φαντάζεται τη ζωή του όπως του προέκυψε τελικά”.

Δες το video:

Read More

And More