Κάτια Ζυγούλη: Το επαγγελματικό comeback, η οικογένειά της και το δώρο του Σάκη που δεν αποχωρίζεται!

Η Κάτια Ζυγούλη κάνει δυναμική επιστροφή! Μετά από μια πενταετία που είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της, στα 3 της παιδιά και τον Σάκη Ρουβά, δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά της. Ξεκινάει με ένα δυνατό project, που παντρεύει την μόδα και τη μουσική και δεν είναι άλλο από το Madwalk.

“Τα τελευταία πέντε χρόνια χαλάρωσα τους εντατικούς ρυθμούς δίνοντας προτεραιότητα στη γέννηση και το μεγάλωμα των παιδιών μου. Κάθε φορά όμως που κάνω μία καμπάνια ή μία φωτογράφιση το απολαμβάνω. Προσπαθώ να βρίσκω τον τρόπο να μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στην οικογένεια αλλά και στις προσωπικές μου ανάγκες”, εξηγεί η Κάτια στη συνέντευξή της στο περιοδικό L’officiel.

Το όμορφο μοντέλο πόζαρε με θέα την Ακρόπολη και άλλα σημεία στο κέντρο της Αθήνας για το επετειακό τεύχος του περιοδικού.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις backstage φωτογραφίες

Ο στιλίστας Al Giga επέλεξε για εκείνη δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών τις οποίες ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο. «Χαίρομαι πολύ που η Μόδα στην Ελλάδα κινείται και παράγει . Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί νέοι και ταλαντούχοι δημιουργοί. Έχουμε σημαντικούς επαγγελματίες που ανταγωνίζονται επάξια καταξιωμένους ξένους σχεδιαστές. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί από αυτούς κάνουν σημαντικά βήματα στο εξωτερικό», σχολίασε η Κάτια.

Μίλησε όμως και για το δικό της προσωπικό στιλ και τα ρούχα που προτιμά. «Είμαι λάτρης της δεκαετία των 70’s, γιατί είχε ένα ισορροπημένο mix and match – folklore, retro, punk και glam -που δημιουργούσε ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα», εκμυστηρεύεται.

«Denim, pastel αποχρώσεις, boho chic φούστες και loose tops είναι οι αγαπημένες καθημερινές μου επιλογές. Γενικά μου αρέσει πολύ το casual chic και ότι με κάνει να νιώθω άνετα με τον εαυτό μoυ και την καθημερινότητα μου», συνεχίζει.

Ρωτήθηκε και για το fashion item που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Η Κάτια αποκάλυψε: «Δεν ξέρω αν είναι fashion item, πάντως δεν αποχωρίζομαι ποτέ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που μου έχει χαρίσει ο Σάκης!»

Περισσότερα στο L’officiel που κυκλοφορεί

Read More

And More