Κάτια Ζυγούλη: Θα συγχωρούσα με όλη μου την καρδιά τον σύντροφό μου αν έκανε απιστία και θα τον έστελνα σπίτι του!

Με εξομολογητική διάθεση και μεγάλη άνεση μίλησε η Κάτια Ζυγούλη στην εκπομπή “ΟΚ” και τον Θέμη Γεωργαντά.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MadWalk by Aperol Spritz (@madwalk) στις


Η φετινή παρουσιάστρια του Madwalk απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι θα έκανε με τρέλα πλαστική. “Παλαιότερα ήμουν κατά, αλλά συνειδητοποίησα ότι μπορείς να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, κάν’ το όμως για σένα”, εξήγησε η ίδια.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚΕ ΔΩ για να δεις όλους τους καλλιτέχνες που θα πάρουν μερος στο Madwalk 2015

Για την απόφαση του Σάκη Ρουβά να τραγουδήσει το “Άξιον εστί” στην επετειακή συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη, σχολίασε: “Το δουλεύει, το πιστεύει, το αγαπάει πάρα πολύ. Πιστεύω πραγματικά ότι θα το κάνει τέλεια.”

“Μιλάμε για τον Σάκη. Ο Σάκης είναι τυφώνας. Είναι μια κινητή ενέργεια”, είπε ανάμεσά σε άλλα. “Θέλει να κάνει πράγματα που κανείς δεν πίστευε ότι θα κάνει, που ο ίδιος δεν πίστεψε ότι θα τα κάνει.”

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την απάντηση του Σάκη στους επικριτές του

Η Κάτια απάντησε και για τον πολυαναμενόμενο γάμο της με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ λέγοντας πως αν συμβεί θα είναι αστραπιαίο. Όσον αφορά το πρώτο πράγμα που πρόσεξε ο ένας πάνω στον άλλο εξομολογήθηκε: “Ο Σάκης πάνω μου πρόσεξε πρώτα το βλέμμα που του έριξα. Εγώ πρόσεξα όλο το Σάκη, από πάνω μέχρι κάτω.”

Απάντησε όμως και σε πιο hot ερωτήσεις! Τι θα έκανε σε περίπτωση απιστίας; “Θα συγχωρούσα με όλη μου την καρδιά τον σύντροφό μου αν έκανε απιστία και θα τον έστελνα σπίτι του!”, είπε η Κάτια.

“Έχω κοιτάξει κινητό, έχω κρυφακούσει, δεν έχω παρακολουθήσει”, αποκάλυψε στη συνέχεια συμπληρώνοντας πως επειδή όποιος ψάχνει κάτι βρίσκει είναι κάτι που δεν θα το ξανακάνει καθώς στο παρελθόν είχε βρει κάτι που αποδείχθηκε λάθος.

Read More

And More