Κάτια Ζυγούλη: Τα τρία παιδιά και η κρίση στη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά!

Η Κάτια Ζυγούλη, στην πιο ισορροπημένη και ευτυχισμένη φάση της ζωής της, μιλά για τα επόμενα σχέδια της, τον Σάκη Ρουβά, τα τρία παιδιά τους αλλά και τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες απέκτησε μια νέα, πιο ζεν, φιλοσοφία ζωής.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/28-06/katiazygouli2.jpg

Για το Madwalk και την φαρυγγίτιδα που την ταλαιπώρησε
Ήταν δύσκολα, αλλά πια είναι το τελευταίο που θυμάμαι. Στην αρχή έλεγα “γιατί να συμβεί τώρα αυτό;”. Το πήγα “μεταφυσικά”, μήπως το προκάλεσα εγώ από το άγχος μου. Όμως ούτε με φάρμακα, ούτε με τεχνικές, ούτε με διαλογισμό δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Έτσι, είπα “πάω να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ”. Έκανα πολλές ώρες φωνητικές ασκήσεις μήπως ανοίξει λίγο η φωνή μου και, ευτυχώς, γιατί χωρίς αυτό δεν θα μπορούσα να πω ούτε “καλησπέρα, καλώς ήρθατε”

Για τα αρνητικά σχόλια
Έχω την τάση να κλείνω τα αυτιά μου σε αρνητικά σχόλια. Τα καλά σχόλια θα τα λάβω υπόψη μόνο από πολύ κοντινούς μου, που ξέρω πως δεν θα τα πουν χωρίς να τα πιστεύουν. Στα αρνητικά, πάλι, δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, εκτός αν προέρχονται από κάποιον ειδικό και βασίζονται σε μια καλοπροαίρετη κριτική. Εγώ, πάντως, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, μάλιστα αυτό που κλήθηκα να κάνω με απελευθέρωσε σε κάποια σημεία που οι δικές μου ανασφάλειες μού δημιουργούσαν αναστολές.

Για την διατάραξη των ισορροπιών που έφεραν τα παιδιά στη σχέση της με τον Σάκη

Η μεγαλύτερη αλλαγή ήρθε μαζί με το πρώτο παιδί, γιατί εκεί αλλάζουν όλα. Δεν είναι εύκολο κι επειδή εγώ αφιερώθηκα στη μητρότητα, ίσως σε υπερβολικό βαθμό, κάπου έχασα τις ισορροπίες μου. Ευτυχώς βγήκαμε νικητές σε αυτή τη διαδρομή. Στο δεύτερο παιδί ξέραμε τι να περιμένουμε. Στο τρίτο, όταν υπήρχε ένταση μεταξύ μας, κοιταζόμασταν και λέγαμε “περνάμε κρίση, ΟΚ”. Αφήναμε να το συζητήσουμε μια άλλη στιγμή, δεν εμπλεκόμασταν σε διαμάχες, γιατί ξέραμε πλέον πως ήταν μια ανισορροπία ενέργειας και, αν το πιέζαμε εκείνη τη στιγμή, δεν θα υπήρχε συνεννόηση.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/28-06/katiazygouli1.jpg

Για τον αυθορμητισμό που επιλέγει σαν στάση ζωής
Όταν είσαι αυθόρμητος, κάποιες φορές θα πεις και ανοησίες, αλλά προσπαθώ ό,τι νιώθω να το εκφράζω, γιατί πιστεύω πως διαφορετικά δημιουργείται απόσταση με τον άνθρωπό σου. Προσπαθώ να λέω ό,τι με πειράζει. Παλιότερα το έκανα με έντονο τρόπο, τώρα πια περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω και προσέχω πώς θα το διατυπώσω. Είναι σημαντικό να θέλεις να συνεργαστείς και να κάνεις και τον άλλο να συνεργαστεί μαζί σου, όχι να αμυνθεί.

Για τη στήριξή της στον Σάκη και τις αποφάσεις του
Ούτε είμαι ειδικός, ούτε κάνω τον ειδικό. Εγώ πάντα μιλάω με το συναίσθημα. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον Σάκη, γιατί ξέρω πώς λειτουργεί και πώς δουλεύει. Αν σε κάτι δεν συμφωνώ, θα του το πω, σπάνια βέβαια, στις σημαντικές αποφάσεις του. Έχει συμβεί να του πω τη γνώμη μου για κάτι κι εκείνη την ώρα να μην του αρέσει, αλλά να το υποστηρίξει αργότερα.

Διάβασε περισσότερα στο InStyle που κυκλοφορεί

Read More

And More