Katie Holmes: Τηλεφωνούσε κρυφά στην N. Kidman λίγο πριν χωρίσει από τον Tom;

Όλα δείχνουν πως η Katie έπαιρνε συμβουλές από την παλιά ώστε να μεθοδεύσει σωστά το διαζύγιό της από τον T. Cruise…

Η Katie άφησε έκπληκτους τους πάντες, μαζί και τον 50χρονο ηθοποιό, με τον χωρισμό της… Ήταν όλα κανονισμένα εδώ και καιρό, ακόμη και το νέο της σπίτι που μετακόμισε μαζί με τη Suri.

Ένα αμερικάνικο περιοδικό θέλει την 33χρονη Katie να μιλούσε στο τηλέφωνο με την 45χρονη Nicole Kidman, πρώην σύζυγο του Tom, ώστε να μην έχει την ίδια κατάληξη με εκείνη που βλέπει σπάνια τα δυο παιδιά που είχε υιοθετήσει με τον ηθοποιό και που έγιναν φανατικά της Σαΐεντολογίας.

Tom Cruise's ex factor: Katie Holmes, pictured with her daughter Suri in New York today, allegedly got in touch with Nicole Kidman before executing her divorce
Tom Cruise's ex factor: Katie Holmes, pictured with her daughter Suri in New York yesterday, allegedly got in touch with Nicole Kidman before executing her divorce

Σύμφωνα με το US Weekly, oι δυο τους μιλούσαν όταν η Katie ήταν στην αρχή του γάμου της με τον Tom και η Nicole καλούσε για να μιλήσει με τα παιδιά της. Μετά χάθηκαν και ξεκίνησαν να έχουν και πάλι επαφές λίγες εβδομάδες πριν χωρίσει η Katie. H Nicole τη συμβούλευε να προχωρήσει, να μη φοβάται και να μη μετανιώνει για τίποτα. Η ζωή είναι ωραία, της έλεγε.

Αυτό που φαίνεται να φοβίζει πολύ την Katie και που προσπαθεί είναι να γλιτώσει την Suri από τον προσηλυτισμό της Σαϊεντολογίας κι έτσι εξασφάλισε την παρουσία δικών της ανθρώπων κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του Tom και της κόρης τους μετά το διαζύγιο.

Read More

And More